22. kolo
08.02.2009 17:00 CET
0 : 3
(0:3)

Reportáž

Recreativo Huelva - Atlético Madrid 0:3

Atlétiko Madrid rychle vyřídilo domácí Recreativo Huelva, mezi střelce se zapsali dvakrát Forlán a jednou Aguero. Atlétiko se tak propracovalo na šestou příčku tabulky.

Kouč Abel Resino prožil skvělý debut. V Atlétiku působil už dříve, v sezoně 1990-91 odchytal dokonce 1275 minut bez inkasované branky. To je prozatímní rekord. Sedmizápasovou sérii bez vítězství Atlétiko ukončilo v velkém stylu, první gól padl ve třetí minutě, ve 35.minutě už to bylo 0:3. Naopak Recre poprvé v novém roce prohrálo. První gól vstřelil Aguero, když zužitkoval hlavičkou centr zprava Sinami-Pongolleho. Huelva se snažila odpovědět střelou Casada, ale ten zamířil levačkou vedle.

U druhého gólu hostí se Aguero proměnil v nahravače a akci z levé strany zakončil Forlán. Pokus domácího Camuňase pak vyrazil na roh Leo Franco, stejně si poradil i s dalekonosným pokusem Aitora. Pak vlastně ukončil šance Huelvy svou druhou trefou Forlán. I tentokrát mu nahrával Aguero. Druhá půle už se dohrávala spíše z povinnosti. Za hattrickem se hnal Forlán, ale pálil nad. Z pár šancí domácích se nepřišlo ani snížení. Alain Nef střílel dvakrát jen do Franca, Marco Ruben a Javi Guerrero hlavičkovali nad.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele