2. kolo
13.09.2008 20:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Real Valladolid - Atlético Madrid 2:1

Valladolid překvapivě porazil na domácím stadionu Joseho Zorrilly Atlético Madrid 2:1, i přesto, že hrál od 21. minuty v deseti hráčích. Pucela si tak připsala na konto první body v sezoně.
Domácí celek šel do vedení již ve třetí minutě, útočník Goitom našel idealním pasem Dorada, jenž dokázal usměrnit míč za záda brankáře Coupeta - 1:0. Domácí se dál snažili, Sesma pálil po rohovém kopu těsně nad branku hostí. V 16. minutě poprvé zahrozili hosté, Luis Garcia se však mezi tři tyče netrefil. O pět minut později uviděl domácí obránce Pedro Lopez červenou kartu poté, co dostal druhou žlutou za protesty od rozhodčího Medina Cantaleja. Ani to však nezabránilo Valladolidu vstřelení druhého gólu, Dorado vpadl do pokutovéhé území hostí a Perea ho poslal k zemi, nařízenou penaltu proměnil Baraja, a zvýšil tak stav utkání na 2:0. Do konce prvního poločasu se už nic podstatného nestalo.

Do druhého poločasu poslal kouč Atlétika Javiera Aguirre na hřiště Sergia Aguera, a byl to právě hvězdný Argentinec, jenž v 54. minutě snížil po dobré přihrávce Maniche na 1:2. Na druhé straně hřiště poté vychytal Escudera brankář Coupet. Dvě šance madridského celku poté spálili Luis Garcia a Simao. A když patnáct minut před koncem vytáhl brankář Asenjo střelu De Las Cuevase na tyč, od které se míč odrazil na roh skončilo utkání vítězstvím Valladolidu 2:1

Autor: Milan Kopal / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

atletico vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-4

Reagovat
sosna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele