25. kolo
01.03.2009 21:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Real Betis - Villarreal CF 2:2

Remíza se zrodila na stadionu Manuela Ruize de Lopery, kde se utkal domácí Betis s Villarrealem. V tabulce to znamená, že se Betis posunul na patnácté místo, Villarreal zůstává čtvrtý.

Villareal se dostal do vedení už v šesté minutě, kdy Cazorla na pravé straně pokutového území vystřelil a přesnou ranou na zadní tyč překonal brankáře Ricarda. Domácí si vytvořili první příležitost po 19. minutách, kdy Oliveira pálil po přihrávce Garcii do rukavic brankáře Diega Lopeze. Ve 36. minutě se hosté ujali dvoubrankového vedení, Mati Fernandez našel šikovně Cazorlu, který ranou po zemi k pravé tyči překonal dnes již podruhé bezmocného Ricarda. Cazorla pak mohl do poločasu vstřelit hattrick, jeho další dobře směrovaná střela ale skončila těsně vedlě domácí branky. Betis se tři minuty před prvním přestávkou vrátil do hry, Sergio Garcia využil zaváhání Garcii a prostřelil Diega Lopeze.

V úvodu druhého poločasu nastřelil z přímého kopu břevno hostující útočník Rossi. Na druhé straně vychytal brankář Diego Lopez pokus Arza. Vyrovnáno bylo v 57. minutě, kdy Mark Gonzales přiťukl Oliveirovi, který míč dostal za záda Diega Lopeze. Vítěznou branku mohl vstřelit Oliveira, proti kterému se však vyznamenal Diego Lopez a utkání tak nakonec skončilo dělbou bodů.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele