3. kolo
21.09.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Betis - Sevilla FC 0:0

Betisu se nepodařilo skórovat ani v třetím zápase v sezoně, sevillské derby tak skončilo bezbrankovou remízou. Domácí byli lepším týmem, měli šance, ale opět byli na štíru s jejich proměňováním, a to musí velmi trápit kouče Chaparra. Betis postavil netradičně Arza do obrany na místo Melliho. Sevilla hrála v poměrně netradiční sestavě, s obranou zprava s Mosquerou, Prietem, Escudém a Dragutinovičem, střed zálohy měl ovládat Romarič, levou stranu obsadil další nový hráč Acosta. Pravou zase Adriano.

Jako první dal o sobě v derby vědět nováček v dresu Beticós Sergio García. Ten prostřelil Palopa v brance, ale trefil jen tyč jeho branky. Domácí měli převahu, ale další šance už šly mimo branku Sevilly. Hosté se osmělili v 16. minutě, Romarič našel přihrávkou Davida Prieta, ale stoper, který byl volný na zadní tyče poslal míč nad. Ve 22. minutě už Betis pálil ostrými, ale zaskvěl se Palop. Nejprve zlikvidoval pokus Sergia Garcíi po rohu Capiho, poté nohou vyrazil střelu samotného Capi, kterému šikovně přihrával Emana.

Čtyři minuty před přestávkou trefil Betis opět tyč. Zelenobílí byli v tlaku, když Mark González našel Juanita, ale ten právě jen orazítkoval brankovou konstrukci. Druhá půle měla podobný průběh. Palop zneškodnil střelu Mehmeta Aurelia, mimo tyče vyrazil i nebezpečný pokus Capiho. Hosté prostřídali, když na plac přišli postupně Maresca, Jesús Navas a Diego Capel, ale ani toho zkvalitnění obraz hry nezměnilo, Sevilla prostě neměla svůj den.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

derby vyhraje hostujici tym 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-3

Reagovat
smazaný uživatel

kua proc tam jsou takovyhle znaky

Reagovat
smazaný uživatel

toto derby bude tezke ale ja verim ze to zvladnem vamos SFC

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele