23. kolo
15.02.2009 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Racing Santander - Villarreal CF 1:1

Na stadionu El Sardinero se zrodila v třiadvacátém kole Primera Division remíza 1:1, v tabulce zůstává Villarreal pátý, Racing je jedenáctý.

Lépe začali hosté, šanci měl Cazorla, který ve velmi dobré pozici nechal vyniknout Tona. Hra se postupem čase vyrovnávala a i Racing si vytvořil gólovou příležitost, Ezequiel Garay pálil uvnitř pokutového území, brankář Diego Lopéz byl ale na místě. O šest minut později už ale Lopéz inkasoval, to když Oscar Serrano poslal skvělý centr na neobsazeného Žigiče, jenž přesnou hlavičkou poslal domácí do vedení. Po půl hodině hry mohl vyrovnat Fabricio Fuentes, to však jeho hlavička nesměla mířit přesně do prostoru kde stál gólman Tona.

Vyrovnání se však hosté nakonec dočkali ještě do přestávky, ve 43. minutě dostal míč na hranici pokutového území Cazorla, jenž si pohrál s Colsou a krásnou ranou překonal Tona. V úvodu druhé půle měl šanci Žigič, který však tentokráte přesně nezamířil. Povětšinu druhého poločasu byl lepší Villarreal, Rossiho ránu pokryl skvělým zákrokem brankář Tono. Další velké šance si však ze svojí převahy žlutá ponorka vytvořit nedokázala.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele