13. kolo
29.11.2008 20:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Getafe CF - Real Madrid 3:1

Real Madrid předvedl další nevýrazný výkon a byl po zásluze potrestán, z malého derby na hřišti Getafe odchází poražen 1:3. Getafe tak po remíze na Nou Campu v minulém kole obralo o body dalšího kandidáta na titul.

Getafe začalo skvěle a hned ve třetí minutě šlo do vedení. Na levé straně se prosadil Gavilán, nacentroval do vápna a Juan Albín přesnou hlavičkou rozjásal ochozy. Ještě veseleji mohlo být za další dvě minuty, kdy se po kontaktu s Ikerem Casillasem ocitl ve vápně na zemi Gavilán, píšťalka sudího však zůstala němá.

Další příležitost domácích měl Contra, když po individuální akci mířil těsně nad. I Real hrozil, ale na gólmana Abbondanzieriho si nepřišli Saviola, Raúl, Marcelo ani Gago. Hosté nejenže šli do kabin se svěšenými hlavami, ale hodně vrásků na čele měl i trenér Bernd Schuster, v první pětačtyřicetiminutovce totiž musel hned dvakrát nuceně střídat, hřiště opustili zranění Torres a Sneijder.

I druhý poločas zahájili domácí nejlépe jak mohli. Real v útoku neuspěl, Albín se dostal do brejku, utekl Gagovi a překonal Casillase - 2:0. Zanedlouho se ale Bílý Balet vrátil do hry. V 55. minutě Guti obral o míč Diaze, našel Javiera Saviolu a ten šajtlí snížil.

To však nebylo Realu nic platné, na hřišti i nadále byli pány domácí. V 62. minutě mohl dvoubrankový náskok vrátit Polanski, trefil ale jen tyč. Hráči Getafe procházeli obranou soupeře bez větších potíží a osm minut před koncem přidali uklidňující třetí gól. Znovu u toho byl Juan Albín, tentokrát místo zakončení přihrál Ikechukwu Uchemu a ten nezaváhal.

Nigerijský střelec mohl ještě dvakrát dát výsledku nádech debaklu, ale i výsledek 3:1 znamená, že Real může přijít o druhé místo a Barcelona mu může utéct na rozdíl šesti bodů.

Autor: Petr Starý / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 pro real

Reagovat
Lahvac-CZ

Doufám

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

10 vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Mějak to nevyšlo pravá strana katastrofa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele