4. kolo
24.09.2008 21:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Getafe CF - Atlético Madrid 1:2

Atlético dokázalo vyhrát na stadionu Alfonsa Pereze 2:1 nad Getafe. Rojiblancos se tak v tabulce posunuli na druhou pozici, Azulones se propadli na deváté místo.

Utkání začalo v dobrém tempu, první šanci měli hosté, Maniche mířil jen těsně mimo domácí branku. Ve dvacáté minutě se vyznamenal domácí brankař Jacobo, který zmařil šanci Luisovi Garciovi. Na druhé straně zasáhl Leo Franco proti pokusu Cortése. Ve 29. minutě vyslal hostující stoper Tomáš Ujfaluši svoji přihrávkou Sinama Pongolleho, který krásnou ranou překonal domácího brankaře Jacoba a poslal tak Atlético do vedení. Getafe poté přidalo, srovnat se mu však do přestávky nepodařilo.

Na začátku druhého poločasu se do solidní příležitosti dostal Casquero, dobrý zákrok však předvedl brankař Leo Franco. Domácí celek se tlačil trpělivě do útoku a nakonec se dočkal vyrovnaní, to když si v 75. minutě naskočil na rohový kop Juan Albin, který dokázal předskočit Pereu a srovnat skóre na 1:1. Vstřelená branka byla zaslouženou odměnou pro Getafe, ovšem jeho aktivita nakonec vyšla v niveč. Sedm minut před koncem utkání totiž zakombinoval Aguero společně s Maxi Rodriguezem z jejichž akce těžil Sinama Pongolle, který za pomocí obránce Cortése dostal míč za záda brankaře Jacoba a rozhodl tak o výhře Atlétika.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

atletico vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

zadne x ..........................2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele