23. kolo
15.02.2009 19:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Sevilla FC 0:2

Dva góly Frederica Kanoutého v závěru utkání Sevilly s Espanyolem znamenaly výhru domácích v poměru 2:0. Sevilla si tak upevnila třetí místo v průběžné tabulce.

Sevillští využili vyloučení hostujícího Loly Smiljaniče 26 minut před koncem. Po třech utkáních bez vítězství Sevilla konečně zabrala. Vzhledem k tomu že Mallorka porazila Numancii tak Espanyol vstoupil do tohoto utkání jako poslední tým v tabulce. Hostující svěřenci Mauricia Pocchettina začali slibně, v páté minutě střílel nekrytý Luis García, ale Palop situaci kryl. García byl pro Sevillu stálou hrozbou, v 37. minutě ale nedokázal zužitkovat ani centr Neného, před půlí překonal Palopa, ale míč šel nad břevno.

Těsně před přestávkou pak po souboji o míč s Palopem upadl, ale gólman Sevilly hrál jako první míč a hrálo se dál. I nadále byl Luis García ústřední postavou, ale i po změně stran skočil na Palopovi. Pak se dostala ke slovu Sevilla, pokus Renata zneškodnil Kameni, Capelův šel mimo branku. Okolo hodiny hry zase nepřesně stříleli hostující Sergio Sanchez a Corominas. Po vyloučení Loly už měla Sevilla jasnou převahu. Nejprve trefil Renato tyč, o chvilku později vytáhl Kameni na břevno pokus Romarica. Zápas spěl k remíze, vítězný gól trefil až Kanouté po centru Jesúse Navase. Zmar Espanyolu byl dokončen v druhé minutě nastaveného času, když Kanouté proměnil další centr Navase.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele