18. kolo
10.01.2009 20:00 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Sevilla FC 1:3

Sevilla dokázal vyhrát na La Coruňi, otočila zápas, i když hrála celou druhou půli jen o deseti hráčích. Drží se tak v popředí tabulky.

Konečné skóre znělo 1:3. Sevilla tak porazila Depor podruhé ve čtyřech dnech. První výhra byla v první utkání čtvrtfinále Španělského poháru na půdě Sevilly. Depor šel do vedení po trefě Bodipa, vyrovnal Luis Fabiano a chvilku před koncem rozhodl o zisku všech bodů pro Sevillu Renato.

První šanci měl hostující Luis Fabiano, ale střílel těsně vedle. Na druhé straně pálil po dobré akci Guardada nepřesně Bodipo. Napodruhé už byl Bodipo úspěšný, překonal Palopa na přední tyči a Depor vedl 1:0. La Coruňa byla při chuti, další šanci Bodipo zahodil střelou mimo, čtyři minuty před půlí navíc Maresca loktem trefil právě Bodipa a byl vyloučen.

I přes početní oslabení poslal kouč Sevilly na hřiště místo beka Crespa útočníka Kanoutého. A vyplatilo se. Kanouté oklamal Zé Castra, naservíroval míč Luisi Fabinaovi a ten srovnal skóre. To vše v 50. minutě. Zápas byl od té doby vyrovnaný, zdálo se, že žádný z týmů nechce opravdu vyhrát. Po uvolnění Capela a centru Kanoutého ale posunul Sevillu do vedení hlavičkou Renato. Pak se domácí gólman vyznamenal proti střelám Sergia a Lopa, v nastaveném čase tedy pojistil výhru Sevilly Capel. Po rychlém brejku mu na gól nahrál Jesús Navas.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No přeju deporu aby to vyhráli, ale bojim se že bude remiza...hlavně at zaženou tu finanční krizi

Reagovat
smazaný uživatel

snad to rojiblancos zvládnou a vrátěj se na 2. místo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele