9. kolo
01.11.2008 20:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Atlético Madrid - RCD Mallorca 2:0

Atlético Madrid si s přehledem poradilo s Mallorkou, dvěma góly v první půlhodině o tom rozhodl Sergio Kun Aguero.

V sestavě domácích opět chyběl zraněný Ujfaluši, ale nahradil ho v obraně Perea, osvědčená útočná dvojice byla Forlán a Aguero. Mallorka nastoupila o něco defenzivněji než obvykle, když Arango se vysunul do útoku vedle Adurize.

Mallorka nezačala špatně, ale akce, kdy se do šance dostával Aduriz, skončila chybně odmávaným ofsajdem. Ve 12. minutě ale šlo do vedení Atlétiko. Forlán hlavou přihrál do běhu Aguerovi a ten pěkným lobem překonal gólmana Moyu. Produktivita domácích byla veliká a měli i štěstí. Ve 28.minutě minul Forlán míč ve střelecké pozici, ten se dostal k Aguerovi a bylo to 2:0. Mallorka nesložila zbraně, solidní šance měli Aduriz a Varela. Ještě do poločasu měl Aduriz další možnost, ale tečovaný míč ho spíše zaskočil, když se k němu dostal.

Po změně stran si Aduriz dále držel pozici nejnebezpečnějšího muže ostrovanů, akrobaticky ale trefil jen břevno. Odražený míč našel jeho spoluhráče Aranga, ale ten trefil jen místa kde stál gólman Leo Franco. Velkou šanci poslal po rohu těsně vedle i Mario Suarez. Další pokus Maria Suareze vytlačil Franci na roh. Atlétiko o sobě dalo opět vědět až v 71. minutě a byl to opět Aguero. I jeho střela ale jen tečovala břevno. Šest minut před koncem ještě spálil obrovskou šancí Mallorky střídající Webó. Arango nacentroval, Webó mohl snadno doklepnout míč do branky, ale skvělý zákrok jednou rukou předvedl Franco.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pokud mallorka zopakuje výkon jako proti Betisu ta uspěje.tip 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

jaký výkon když tam prohrála 0:3?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry Espanolu!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele