23. kolo
15.02.2009 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Getafe CF 1:1

Atlético Madrid remizovalo doma s Getafe 1:1, hostující útočník Juan Albín si vyzkoušel role viníka i hrdiny.

Atlético stále čeká v novém roce na domácí vítězství, stejně tak jeho nový kouč Abel Resino, který vedl svůj tým teprve podruhé. V minulém kole snadno vyhrál v Huelvě, nyní sice vedl, ale dvě minuty před koncem odčinil Albín neproměněnou penaltu a vyrovnal. První slovo v zápase měl hostující Albín, po rohu Granera hlavičkoval do břevna, šanci Ucheho zase Leo Franco vytěsnil na roh. Cata Díaz a Gavilán skončili své šance na Leo Francovi. Atlético zahrozilo z brejku, šanci Simaa ale chytil gólman Jacobo.

Atlétiko pak přebralo iniciativu, Forlánovu ránu zblízka zblokoval Cata Díaz, ve 33.minutě poslal skvělý centr Seitaridis, Forlán se zbavil obránce a skvělým halfvolejem levačkou překonal Jacoba. Gólman hostí měl práci i po přestávce, to chytil i hlavičku Aguera i pokus Maxiho Rodrígueze. Jedenáct minut před koncem upadl po souboji se Seitaridisem a Pablem ve vápně Casquero a hosté kopali penaltu. Ale Albín poslal míč nad branku! Ale nakonec se hosté přece jen dočkali vyrovnání. Centr Contry vrátil před branku Uche a na vzdálenější tyči osamocený Albín smazal svůj hřích a vyrovnal.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Atlético doma potvrdí skvělý výsledek z Recreativa. Určitě vyhraje!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele