12. kolo
11.11.2007 21:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Villarreal CF - Sevilla FC 3:2

Villarreal udolal Sevillu 3:2 a je stále o bod druhý za Realem Madrid v průběžné tabulce. Hosté jsou v jejím středu. Domácím výrazně pomohlo vyloučení Daniela Alvese ještě v prvním poločase.

Už od začátku bylo jasné, že se oba týmy hodlají spoléhat na ofenzivní filosofii. První šance domácích přišla ale až po 14 minutách, když hlavičkoval nepřesně Giulle Franco. Druhá pak po půlhodině, kdy tresný kop rozehrál Senna a Franco hlavičkou prostřelil Palopa. Sevilla brzy odpověděla brankou Kanoutého. Poulsen přihrál dopředu na Fabiana a ten poslal přesný míč nabíhajícímu Kanoutému, který zblízka vyrovnal. Na druhé straně hostující brankář zabránil další možnosti Franca. Velkou vzpruhou pro Villarreal pak bylo vyloučení Dani Alvese minutu před přestávkou.

Přestože ale hrála Sevilla v oslabení, šla v druhé půli do vedení. To se trefil Luis Fabiano. Villarreal se pak nadechl k velkému náporu. Hlavičku Cygana Palop vyrazil, dorážka Senny šla mimo branku. Vyrovnáno bylo až po trestném kopu Senny, když hlavou zakončoval Guille Franco. Sevilla hned málem odpověděla, ale Jesús Navas trefil v 69. minutě jen tyč. O dvě minuty později zase do vápna přihrával domácí Senna, ale Palop tentokrát Francovu střelu vyrazil. Hosté se unavili a aktivní Villarreal se mohl radovat z vítězného gólu. Čtyři minuty před koncem fauloval ve vápně Mosquera střídajícího Matíase Fernandeze a chilský playmaker penaltu sám proměnil. Villarreal je tak v tabulce stále nad Valencií i Barcelonou.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*bary72

Superzápas kola ! Pravděpodobná remíza. Tip 2:2.

Reagovat
HOST*

2:1

Reagovat
HOST*Stump

Teprve nyní jsem se dozvěděl výsledek, to je fantazie, super, paráda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele