17. kolo
23.12.2007 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Villarreal doam opět zaváhal

Nedělní zápas s Huelvou prodloužil domácí mizérii Villarrealu, jenž s třináctým týmem tabulky uhrál pouhý bod za remízu 1:1. Recreativo se tak stalo rázem mimořádně neoblíbeným soupeřem "Žluté Ponorky".

Villarreal vyhrál z prvních šesti domácích zápasů pět, ale minulá dvě představení před domácím publikem mu nevyšla, když jen remizoval s Almerií a Betisem, což ho odsunulo až sedm bodů za vedoucí Real. Teď ho doma čekala Huelva, která Pellegriniho muže porazila loni hned dvakrát.

První branka přišla ve 37. minutě, když Pognolle dosprintoval ke sraženému balonu dříve než brankář a následně ho neomylně poslal do jasné tutovky Camunasovi a ten se také takřka z brankové čáry nemýlil – 0:1. Velký šok pro El Madrigal, jelikož Villarreal byl do této doby jasně aktivnějším týmem. Nejprve totiž Nihat trefil břevno a pak si Sorrentino počíhal i na pokusy Bruna a Pirese.

Ale příznivci domácího týmu nesmutnili nijak dlouho. Odpověď na sebe nenechala čekat ani 60 sekund. Nihat si naběhl na pěknou kolmici Cazorly a bez přípravy propálil Sorrentina. A hned o pár okamžiků později mohl tentýž hráč skórovat z přímého kopu, ale pálil jen do horní tyče.

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté s vidinou návratu do vedení. Ovšem Martins hned dvakrát nedal gól v dobrých šancích. Nejprve poslal ze standardky míč jen těsně nad břevno a pak pálil levačkou přímo do Lopeze. Následně opět předvedl své umění zahrávání přímých kopů Nihat, ale Sorrentino jeho nadějný pokus vytáhl nad bránu. Pak prověřil tvrdost břevna soupeřovy svatyně Villarreal ještě jednou. Tentokráte hlavičkoval po rohu Cygan.

Závěr zápasu byl ještě dost vyhrocený, když Capdevilla už oslavoval gól, který následně nebyl pro údajný ofsajd uznán. A tak Villarreal doma opět ztratil body a potřetí za sebou jen remizoval – tentokrát 1:1 s Huelvou.

Autor: Tomáš Daníček / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za 1, tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal doma začíná tápat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele