33. kolo
20.04.2008 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Villarreal CF - Real Valladolid 2:0

Villarreal porazil Valladolid a je velmi blízko k Lize mistrů. Valladolid naopak bude ještě tvrdě bojovat o záchranu. V domácí brance nahradil v posledním utkání vyloučeného Diega Lópeze Viera, stopera vedle Gonzala hrál Godín. Útok byl klasický - Nihat a Rossi. I hosté nastoupili v obvyklé sestavě, jen ve středu zálohy se opět objevil Borja, v obraně Alexis

Jako první zahrozil hostující Sisi, ale halvičkoval slabě a Viera míč chytil. Po zmatcích v domácí obraně pak hosté šli málem do vedení, ale na poslední chvíli odvrátil střelu nohou jeden z Villarrealských. Valladolid byl při chuti, centr Sisiho doletěl na nohu Llorentemu, ale ten jej v jasné šanci těsně před brankářem špatně trefil a balon se odkutálel do zámezí. Villarreal ale kontroval v 16. minutě a to hned gólem. Nihat se zbavil snadno svého obránce a tvrdou střelou prostřelil Asenja. Bylo to 1:0. Ve 22. minutě šel do sóla opět Nihat, obešel i gólmana, ale sudí akci pro ofsajd zastavil. Villarreal po gólu převzal výrazně iniciativu. Ve 34. minutě ale Pires střílel jen slabě a do středu branky, ve 41. zase proti Nihatovi včas vyběhl Asenjo a střelu zablokoval. V nastaveném čase první půle pálil z trestného kopu nad opět Nihat.

Villarreal měl i výborný vstup do druhé půle. Nihat zprava přihrál nabíhajícímu Cazorlovi a ten dal druhý gól svého týmu, tentokrát do poloprázdné branky. Hosté reagovali střídáním, na hřiště přišli Vivar Dorado a Bartholomew Ogbeche. Tempo hry ale po druhém opadlo. V dresu Villarrealu zase nahradil Rossiho Matías Fernandez. Valladolid se osmělil až v 66. minutě. Sisi přetáhl centr a Víctor zkusil vystřelit z voleje. Míč ale šel výrazně nad. Další velkou šanci spálil hostující Llorente, opět míč špatně trefil a minul odkrytou branku. Na druhé straně našel ve vápně Javi Venta Fernandeze, ten se obtočil kolem obránce ale jeho střelu pak Asenjo kryl. Obrovskou šanci pak spálil i domácí Senna, ale Asenjo dobře vyběhla skvěle jeho ránu vyrazil. Spojnici tyče a břevna pak z trestného kopu trefil agilní Nihat.

Autor: Radek Nosil / -

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Villarreal se nenechá zahanbit. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2-0

Reagovat
Pharrell

1:1?

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal nezklamal a posunul se v tabulce už na 2. místo !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele