37. kolo
11.05.2008 21:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Villarreal CF - Espanyol Barcelona 2:0

Villarreal zdolal Espanyol a s přehledem kráčí ke konečnému druhému místu v tabulce. Například Barceloně se vzdálil už na deset bodů.

O branky vítězů se postarali Javi Venta a Robert Pires, Espanyol už devět zápasů v řadě nevyhrál. Na Estadio El Madrigal byla sváteční atmosféra, klub slavil nejlepší umístění v historii, dokonce překonal i třetí místo z roku 2005. Domácí stadion je pro Villarrealem téměř nedobytným hradem, z 37 posledních zápasů jich celek vyhrál 23. Do svého soupeře se Villarreal pustil hned od začátku. Už ve čtvrté minutě málem potrestal nedorozumění v hostující obraně Nihat Kahveci. Dobrá hra Nihata pak málem způsobila o několik minut později vlastní gól Lacruze, ale míč skončil na břevně.

Po 13 minutách pálil agilní Nihat nepřesně, velkou šanci spálil i Giuseppe Rossi. Po půlhodině hry až využil Javi Venta centr Senny a domácí šli do vedení. Tři minuty před poločasem pak pronikl obranou Espanyolu Nihat a Pires překonal Kameniho podruhé. Po změně stran se Espanyol zlepšil. Pokusy Loly Smiljaniče a Corominase ale gólman Diego López kryl, nepřesně střílel z dálky Riera. Závěr zápasu už se ale hrál opět v režii Villarrealu. Ale své šance neproměnili Nihat a Giulle Franco. Espanyol je tak nyní v tabulce jedenáctý.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Villareal vyhraje 2-1,poslední dobou má dobré výsledky!

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal jede ! Konečné 2. místo už má jisté, zato Espanyol se na jaře propadá tabulkou níž a níž.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele