38. kolo
18.05.2008 18:00 CET
3 : 1
(2:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Atlético Madrid 3:1

Valencia porazila Atlético a připsala si na svoje konto třetí domácí vítězství v řadě, díky zisku tří bodů se netopýři posunuli v tabulce na průběžné deváté místo. Atlético je čtvrté a čtvrté také zůstane, neboť Sevilla se před něj už nemůže dostat.

Do utkání vstoupili lépe Valencijští, kteří se v jedenácté minutě ujali vedení, Villa dokázal odcentrovat přes Ze Castra a nešťastný Seitaridis si srazil míč do vlastní síťě – 1:0. Domácí byli aktivnější, Mata sám před brankařem Abbiatim ještě zbytečně hledal Villu, ke kterému se přihrávka levenohého záložníka nedostala. Na druhé straně pálil Simao, brankář Canizares byl na místě. Pět minut před koncem prvního poločasu Silva skvěle vyslal míč za obranu na rozběhlého Matu, jehož střelu ještě vyrazil Abbiati, na dorážku Davida Villy však nestačil – 2:0. Krátce poté Valencia předvedla další pěknou kombinační akci, na jejímž konci byla střela Villy, kterou s velkou námahou vyrazil Abbiati. V poslední minutě prvního poločasu ještě nevyužil velkou šanci Joaquin, jenž nedokázal v tváří tvář překonat Abbiatiho.

První šanci v druhém poločasu měl střídající Sergio Aguero, jehož nebezpečnou střelu konečky prstů vyrazil Canizares na tyč. Hned z protiútoku se však dostal za obranu hostí Villa, jenž střelou na zadní tyč překonal Abbiatiho a Valencia se tak dostalo do vedení 3:0. Další šanci měli hráči Atlétika, Sergio Aguero našel Forlana, jenž si poradil s obránci Valencia ve vyložené šanci však střílel jen do boční sítě. O dvě minuty později to byl znovu Forlan, který nedokázal úplně osamocený překonat loučícího se brankáře Canizarese, jenž dnes odchytal poslední utkání v dresu Los Ches. Patnáct minut před koncem si Aguero poradil s dvěmi obránci Valencie a poté v pohodě překonal bezmocného Canizarese – 3:1. Útočné utkání pokračovalo střelou Banegy, jehož tvrdou ránu vyrazil Abbiati na roh. Minutu před koncem to byl znovu Ever Banega, jenž protáhl Abbiatiho, který si musel v samém závěru poradit ještě se střelou Maty.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Věřím, že aspoň bod z Valencie přivezeme. V sázce je ještě možnost dokonce skončit na 3.místě, takže podle toho snad k utkání i naše Atlético přistoupí. A budeme doufat, aby to dobře dopadlo a abychom mohli letošní sezónu hodnotit úspěšně. Musíme ale počítat s tím, že domácí se budou chtět alespoň v posledním zápase trochu udobřit fans za tu hodně nepovedenou sezónu. Atmosféra se tam už není tak dusná a tým hraje uvolněně a to začíná opět zabírat a výsledky podle toho vypadají. Takže na to pozor ! Domácí se už sami neporazí, jak tomu bylo ještě před nedávnem. Tip 2:2. ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav, kde skončí mí dva oblíbenci - Canizares a Abbiati (Santi snad neskončí definitivně, mohl by chytat třeba za nějakého šp. nováčka nebo v MLS...a Chris by se mi zase líbil jako dvojka v Juve ).

Reagovat
smazaný uživatel

Sezónu zakončujeme prohrou, ale důležité je, že se podařilo udržet 4. místo !!! Tudíž můžeme hodnotit právě proběhlý ročník Primera División celkem dobře. Na samotný titul se s námi sice moc nepočítalo, ale naše ambice sahají přesně za toto území, tzn. příčky zajišťující vstup do evropských pohárů. Cíl jsme splnili, i když se párkrát klopýtlo, celkově se dá říci, že tým šlapal poměrně dobře a má určitě pro příští sezónu ještě větší potenciál. Nelze si dávat jiné cíle než útok na 3. místo ! A doufáme, že nám bude Atlético přinášet v přístí sezóně spoustu radosti. Vivat Colchoneros !!! ATLÉTICO MADRID !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

s tim nepočítej letos ste měli štěstí, že sme my měli tragickou sezonu, ale za rok bude zase LM na Mestalle kam patří a stejně jak sme vás vymetli letos z poháru tak příští rok to bude nemlich stejný! Viva Los Ches !!!

Reagovat
smazaný uživatel

No a letos??? To už Atléti válí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele