32. kolo
13.04.2008 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

UD Almería - Villarreal CF 1:0

Almeria dokázala na domácím stadionu porazit Villarreal, jenž tak nevyužil zaváhání Barcelony a i nadále zůstává na třetím místě. Nováček soutěže se po dalším kvalitním představí před domácími fanoušky posunul v tabulce na sedmé místo.

Almeria byla od začátku utkání aktivnější, v páté minutě zablokoval Negredovu krásnou střelu z voleje jeden z obránců Villarrealu. Alvaro Negredo byl i u další nebezpečné akce domácího celku, tentokráte se kanonýr Almerie dostal k hlavičce, sníž si poradil brankář Villarrealu Diego Lopez. V 16. minutě Javi Venta přihrál těžkou malou domů brankáři Lopezovi, jenž si míč špatně zpracoval a u míče byl jako první domácí Crusat, jehož poslal k zemi chybující Lopez, který za svůj faul uviděl červenou kartu, navíc měla Almerie k dispozici pokutový kop. K němu se postavil Alvaro Negredo, jenž zklamal všechny domácí příznivce a pálil vysoko nad. Ve 37. minutě se po centru Mela dostal ke střele Crusat, jehož tvrdou střelu vyrazil náhradní brankář Juan Carlos, dorážka Negreda byla již zbytečná, neboť střelec Almerie stál v ofsajdu. Krátce před koncem prvního poločasu se vyznamenal Juan Carlos zákrokem proti střele Maneho z voleje.

Druhá půle začala nepřesnou ranou Corony z více než dvaceti metrů. Almeria byla stále lepším celkem, Villarreal se v deseti jen bránil. V 66. minutě Juan Carlos špatně vyběhl na centr z pravé strany ale Negredo netrefil prázdnou branku hlavičkou, jenž mířila těsně vedle hostující branky. V další akci to byl znovu dnes velice agilní Negredo, jenž donutil k výbornému zákroku brankáře Juana Carlose. Almeria se dočkala sedm minut před koncem základní hrací doby, centr z pravé strany se po zaváhání Egurena a zákroku Juana Carlose dostal až k Acasietemu, jenž v pohodě doklepl míč do branky Villarrealu. Krátce před koncem však Villarreal mohl srovnat, Eguren se dostal ke střele z hranice velkého vápna, Diego Alves však předvedl dobrý zákrok a Almeria se tak mohla radovat z vítězství.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
Pharrell

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1:2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele