14. kolo
01.12.2007 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

UD Almería - Sevilla FC 1:0

Sevilla potřetí v řadě v La Lize prohrála, tentokráte podlehla Almerií 0:1. Sevilla se v tabulce propadla na jedenáctou pozici, Almeria se díky tříbodovému zisku dostala před svého dnešního soupeře na desáté místo a odpoutala se od míst na chvostu tabulky. Situace klubu z Andaluzie začíná být kritická a příčky zaručující účast v pohárech se mu hodně vzdalují.

První velká šance byla k vidění ve dvanácté minutě, kdy brankář Diego Alves vytáhl parádní zákrok proti střele Jesuse Navase. Ve dvacáté sedmé minutě přiťukl Kanoute míč do dobré pozice Renatovi, Brazilec však nasměroval svojí střelu hodně mimo branku. Utkání se odehrávalo především ve středu hřiště, a tak diváci na nově zrekonstruovaném stadionu neviděli v prvním poločase příliš mnoho zajímavých momentů.

Hned v první minutě druhého dějství uviděl červenou kartu Daniel Alves, brazilský reprezentant uviděl druhou žlutou kartu za protesty a výrazně tak oslabil své spoluhráče. Nicméně, Sevilla mohla jít do vedení ihned po vyloučení Alvese, talentovaný Diego Capel se prodral až do pokutového území domácích, v němž mu však zmařil jeho šanci brankář Diego Alves. Almería se začala tlačit více do ofenzivy až po předčasném odchodu Alvese do kabin, po hodině hry měl šanci útočník Kalu Uche, jehož hlavičku chytil gólman Andres Palop. Na druhé straně mířil Kanoute přesně do míst kde stál brankář Alves. Tři minuty před koncem utkání přišla rozhodující akce, na centr z přímého kopu si naskočil Santiago Acasiete a přesnou hlavičkou zařídil překvapivé vítězství domácího celku.

Autor: Milan Kopal / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele