9. kolo
28.10.2007 21:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Sevilla FC - Valencia CF 3:0

Sevilla suverénně porazila Valencii a druhé vítězství v řadě jí posunulo na desátou pozici. Naopak hráči Los Ches podali na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána ostudný výkon a zaslouženě si do Valencie odvážejí tříbrankový příděl.

V brance netopýrů dostal po špatném výkonu Canizarese v minulém kole přednost Timo Hildebrand. V obraně se překvapivě objevil na místo Miguela uzdravený Caneira. V útoku nastoupil Žigič s Arizmendim. V sestavě Sevilly se překvapivě objevil 20letý krajní obránce Jose Angel Crespo.

Domácí šli do vedení již v desáté minutě, velkou chybu Albiola potrestal Kanouté, jenž si střelou k tyči připsal pátý gól v této sezoně. Hráči rojiblancos skvěle napadali, obrana Valencie neměla klid na klidnou rozehrávku, a podle toho taky vypadala její hra. Další šanci Sevilly měl Poulsen, který po centru Alvese hlavičkoval těsně vedle brány Hildebranda. Až ve čtyřicáté minutě přišla první příležitost Valencie, Baraja pěknou kolmicí hledal Žigiče, u míče byl ovšem dříve brankář Palop. V závěru prvního poločasu se po centru Alvese dostal k hlavičce Keita, jehož hlavičku skvěle vyrazil Hildebrand, následná dorážka Poulsena do branky byla zbytečná, neboť dánský reprezentant byl v ofsajdu.

Na začátku druhého poločasu udělal trenér hostujícího mužstva Flores dvě změny v sestavě, neškodnou útočnou dvojici Žigič, Arizmendi nahradilo ofenzivní duo Morientes, Vicente. Druhý jmenovaný nastoupil v sezoně vůbec poprvé, vrací se po dlouhodobých svalových problémech. Po hodině hry se dostal k nebezpečné hlavičce další střídající hráč v dresu Valencie Alexis, pokus mladého stopera skončil těsně vedle tyče domácí svatyně. Na druhém konci hřiště se dostal do podobné situace Kanouté, jenž stejně jako Alexis hlavičkoval pár decimetrů vedle pravé tyče. A do třetice střídající hráč, Capel utekl na levé straně Caneirovi, jeho střela skončila v boční síti. Domácí mužstvo bylo i ve druhém poločase pánem na hřišti a vytvářelo si jednu šanci za druhou. Jednu z nich využil v 74. minutě Poulsen, který se dostal na malém vápně k odraženému rohovému kopu a nekompromisním halfvolejem poslal Sevillu do dvoubrankové vedení. Čtyři minuty před koncem normální hrací doby uzavřel skóre o Luis Fabiano, brazilský útočník se dostal k míči po pěkné akci Alvese s Renatem a bez problému si poradil s bezmocným Hilebrandem.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*lenny

2:0

Reagovat
HOST*bary72

Podle mne remíza, tip 1:1.

Reagovat
HOST*Lucas

Cha Vale neni v dobry pohode ted nevim jestli by nebylo lepsi 3:0 - Flores ven a prichod Joseho a nebo 1:2 a Flores by zustal ... kazdopadne hodne dobrou zpravou je ze se vraci Vicente doufam ze se zase v zapase nezrani na dalsi mesic

Reagovat
HOST*Vincent

Mourinho, Lippi nebo Capello. Chtělo aby ale přišel nový kouč už v zimě (nejpozději )

Reagovat
HOST*Lucas

no z tech 3 nejlepe Mourinho

Reagovat
-Kopy-

Ani nevim jestli chci, aby jsme vyhráli...

Reagovat
HOST*Dadic

smutný, ale pravdivý

Reagovat
HOST*bary72

Dost jednoznačný, ale zároveň nečekaný výsledek. S Valencií se něco děje. Chtělo by to uklidnit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele