33. kolo
19.04.2008 22:00 CET
1 : 4
(0:1)

Reportáž

Sevilla FC - UD Almería 1:4

Almería šokovala Sevillu, zvítězila na jejím hřišti vysoko 4:1. Sevillští si tak rázně zkomplikovali cestu do Ligy mistrů, Almería naopak přiživila možnost skončit šestá, na Sevillu totiž nyní ztrácí jen tři body. Domácí nastoupili v osvědčené sestavě s dvojčlenným útok Kanouté a Fabiano, v dresu hostí nahradil levé křídlo Crusata Mané.

Přitom se domácí pustili do svého soupeře od samého začátku, už ve druhé minutě minul cíl v dobré situaci Luis Fabiano. Ve 12. minutě se slova ujal útočník Frederic Kanouté, ale gólman Diego Alves střelu kryl. Stejně tak hlídal v další šanci před Kanoutém Diego Alves. Do vedení šla ale Almería, Soriano centroval na zadní tyč, ale Daniel Alves si srazil míč do vlastní sítě. Brzy to mohlo být o dvě branky. Po faulu Prieta na Ortize kopal Negredo penaltu, ale zahodil ji, trefil jen tyč. Bývalý kanonýr West Hamu Kanouté pak zase hlavičkoval v dobré příležitosti vedle.

Úvod druhého poločasu vyšel skvěle Almeríi. Uběhly jen dvě minuty, když se do míče z velké dálky opřel Soriano, Palop je vyboxoval a Negredo pohotově dorazil. Hosté byli na koni, domácí gólman Palop zneškodnil dělovku Negreda. Domácí se snažili dostat do zápasu,ale po hodině hry si dostatek času našel Ortiz a prostřelil Palopa potřetí. Krátce po vyloučení sevillského Adriana pro nesportovní chování, dal ještě po centru Corony svůj další gól Negredo. Bylo to 0:4! Po faulu Carlose Garcíi na Dani Alvese se kopala penalta, ale Diego Alves dokázal střelu Kanoutého krýt. Kanonýr Mali Kanouté přesto ještě alespoň snížil, když o chvilku později doklepl míč do branky z malého vápna.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasny vyhra 4:1 hovori za vse

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

no Almería,mě letos docela překvapuje, ale doufám, že moc zlobit nebude můj tip je ,ale 3 :1 pro Sevillu VIVA LA SEVILLA

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Sevilla je v laufe co sa tyka zapasu Almeria to dnes poriadne schyta

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Pharrell

UD Almeria=mile prekvapeni sezony!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky dobrý !!! Co to ta Sevilla vyvádí ?!?! Almería je opravdu nečekaným překvapením. Místo bůjů o sestup prohání favority.

Reagovat
smazaný uživatel

Almeria!!!!!respekt !!!!!nováček .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele