35. kolo
04.05.2008 17:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Sevilla FC - Real Valladolid 2:0

Šance Sevilly na Ligu mistrů stále žije. Tým kouče Jimeneze po dvou nepovedených zápasech opět vyhrál. Real Valladolid porazil 2:0 po gólech Renata a na čtvrté Atletiko nyní ztrácí už jen tři body.

Oba týmy vstoupily do utkání poměrně aktivně. Na domácí straně zkoušel štěstí Diego Capel, za hosty pálil jako první kanonýr Llorente, oba střelci ale nemířili vůbec přesně a ani jeden gólman nemusel zasahovat. V 10. minutě se Brazilec Renato prosadil poprvé. Míč za záda Sergia Asenja dostal přesně mířenou hlavičkou.
br> Hosté se však po inkasovaném gólu nevzdali a ukázali bojovného ducha. O ofenzívu se i nadále staral především Llorente, jeho nejnebezpečnější střela ovšem postrádal opět přesnost. Těsně před přestávkou ale udeřila Sevilla podruhé. Po Marescově akci zvýšil vedení přesným pokusem opět bývalý fotbalista brazilského Santosu Renato.

Velmi blízko snížení byl Valladolid v 60. minutě. Skvělou práci odvedl Llorente, jenže Alvaro Rubio svou příležitost zahodil a míč poslal hodně nad. Ve stejnou minutu se na hřiště dostal také kanonýr Luis Fabiano, moc toho však ve zbytku zápasu nepředvedl, mrzet ho to ale nemusí, jelikož Sevilla své vedení udržela až do konce.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 kurva uz jim dejte fabiano hatrick

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele