7. kolo
07.10.2007 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Deportivo La Coruña 0:1

Sevilla se trápí, počtvrté za sebou v lize prohrála, tentokráte na domácím stadionu se zatím podprůměrným Deporem. Andaluský tým je v tabulce se šesti body na 15. místě, La Coruňa se díky nečekanému vítězství posunula na 13. příčku.

První šanci měl ve 14. minutě hostující útočník Verdu, jenž si naběhl na dobrý centr z levé strany hřiště a z voleje trefil tyč. Na druhé straně hlavičkoval Kanouté jen do připravených rukavic Aouate. Po půlhodině hry spálil po spolupráci s Navasem vyloženou šanci Kanouté, útočník Mali mířil z jedenácti metrů vysoko nad branku. Další příležitost měl Adriano, který z osmnácti metrů mířil těsně vedle pravé šibenice.

Po hodině hry se blýskl pěknými nůžkami Renato, akrobatické zakončení ofenzivního záložníka Sevilly skončilo dva metry vedle branky. Sevilla doplatila na svoji nemohoucnost v zakončení v 72. minutě, kdy se Guardado přehnal okolo Dragutinoviče a poslal výbornou přihrávku střídajícímu Rikimu, který se tváří tvář Palopovi nemýlil – 0:1. Proti domácím hrál i rozhodčí, který v 75. minutě neuznal regulérní gól Kanoutému, jenž jednoznačně přeskočil obránce Deporu a vstřelil branku, rozhodčí však nepochopitelně odpískal faul domácího kanonýra. Brankou povzbuzení hosté už v závěru nedovolili trápícím se domácím hráčům vyrovnat.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*

la coruna!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Pharrell

3:0 pro Sevillu

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Supr, Deportivo, supr!

Reagovat
HOST*bary72

Depor umí opravdu překvapit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele