38. kolo
18.05.2008 21:00 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

Sevilla FC - Athletic Bilbao 4:1

Sevilla si poradila s Bilbaem, skončila nakonec na pátém místě tabulky a jde do Poháru UEFA. Bilbao kleslo na jedenáctou příčku.

Domácí provedli změnu v brance, kam se postavil De Sanctis, do útoku vedle Kanoutého nastoupil Arouna Koné. Bilbao hrálo s ofenzivou Llorente a Aduriz, dostalo se i na mladého Arroya. Domácí vyhráli vysoko 4:1, dva góly vstřelil Frederic Kanouté. Do Ligy mistrů se Sevilla nedostala jen těsně, má jen horší bilanci vzájemných zápasů s Atlétikem v této sezoně.

Athletic přitom začal dobře a brzy dostal výhodu pokutového kopu. Aquivaldo Mosquera fauloval Fernanda Llorenteho a sudí ani na okamžik nezaváhal a ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Aritz Aduriz a s přehledem proměnil. Domácí pak dlouho hledali recept k vyrovnání stavu. To se stalo až v 38. minutě. Na hranici pokutového území se pěkně uvolnil Kanouté a pravačkou prostřelil gólmana Armanda.

Ani ve druhé půli diváci mnoho vzruchu neviděli. Až v 78. minutě Sevilla definitivně otočila skóre, když se přízemní střelou trefil Seydou Keita. O chvilku později pak téměř ze stejného místa pojistil domácím vedení opět Kanouté. V závěru pak ještě Sevilla přidala čtvrtou branku. To napřáhl zprava Jesús Navas a trefil se přesně k pravé tyči.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Body pro Athletic Bilbao ! Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam jasne vyhre 4 0 goly fabiano dva keita jeden kanoute jeden

Reagovat
smazaný uživatel

sevillo campeos vyhrajte PHAR UEFA BORCI ALVESI ROZHODNI SE DOBRE

Reagovat
smazaný uživatel

VAMOS CAMPEON, VAMOS SEVILLA

Reagovat
smazaný uživatel

100% držení míče 0%

Reagovat
smazaný uživatel

Větší blbost sem neslyšel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele