32. kolo
12.04.2008 22:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Recreativo Huelva - FC Barcelona 2:2

Barca znovu nezvítězila, tentokráte jen remizovala na půdě Recreativa Huelva. Zraněními decimované katalánské mužstvo dvakrát vedlo, ale domácí dokázali vždy vyrovnat. Lépe řečeno vyrovnat dokázali až napodruhé, poprvé jim gól daroval rozhodčí, když Valdés sice chytil Rubenovu hlavičku, ale vzhledem k verdiktu asistenta sudího mu to bylo málo platné...

Blaugranas nastoupili poprvé v sezóně s Ezquerrem v základní sestavě a zdálo se, že nové složení útoku bude fungovat, uběhlo totiž jen pár sekund a Barca vedla. Na Giovaniho centr si naběhl Eto’o a hlavou mířil přesně.

Huelva se snažila kontrovat Sinama-Pongollem, jemuž chybělo jen velmi málo, aby ve skvělé pozici dosáhl na míč Aitora Tornavaca. Následně mířil nepřesně Marco Ruben a hra se dostala do tak trochu hluché fáze s mnoha nepřesnostmi, fauly a pomalým tempem.

Před brankami se dlouho nic nedělo, až pět minut před odchodem do kabin vychytal Valdés Sinama-Pongolleho. Katalánský brankář si poté poradil i s hlavičkou Rubena, avšak sudí nepochopitelně označili celou akci za gólovou, a tak od té chvíle svítily v kolonce "skóre" dvě jedničky.

Hráči Barcelony s protesty neuspěli, ale málem se jim podařilo oživit vedení ještě před koncem poločasu, jenže Giovaniho parádně vychytal Sorrentino.

Jistý pocit Déjá vu se dostavil v úvodu druhé půlě, ta totiž opět začala gólem Samuela Eto’oa. A ne ledajakým. Kamerunský kanonýr totiž napřáhl zpoza pokutového území a nechytatelnou bombou pod víko nedal Sorrentinovi šanci.

Domácí však nesložili zbraně a ve druhém poločase byli lepším týmem. Jen výborný zákrok Valdése tváří v tvář Pongollemu odvrátil takřka stoprocentní gól. Na hřiště se poté dostal Lionel Messi a málem hned skóroval, jen kdyby na poslední chvíli nezachránil domácí Camunas.

Již s Messim na hrací ploše přišlo vyrovnání. Camunasův centr se dostal k Rubenovi, Valdés nešťastně podklouzl a Ruben už neměl s umístěním míče do sítě příliš problémů. Barca se marně snažila o třetí gól, v posledních sekundách byl blízko Zambrotta, ale jeho ráně pár centimetrů scházelo, a tak se body dělily.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 nebo 1:0

Reagovat
Pharrell

neprohra domacich

Reagovat
smazaný uživatel

kezby...

Reagovat
smazaný uživatel

Barca vyhraje 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

věřím že barca vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Braca má co napravovat, ale Huelva se jen tak nevzdá. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má zase být? Bojan, Henry, Iniesta nebudou moct nastoupit

Reagovat
smazaný uživatel

tip: 1:3 pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Ezquerro v sestave, snim ci bdim?

Aupa Santi

Reagovat
fantomas

je dost znát, že report nepsal nestranný divák

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele