16. kolo
16.12.2007 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Recreativo Huelva - Atlético Madrid 0:0

Recreativo Huelva se rozešlo bez branek s Atlétikem Madrid. Domácí jsou dvanáctí, Atlético na skvělém třetím místě.

Domácí nastoupili s jediným útočníkem Sinamou-Pongollem, hosté nahradili distancovaného Manicheho Cléberem Santanou, v útoku nastoupili kromě omilostněného Aguera Simao a Forlán. Zápas byl zajímavý, více šancí měli Atlétiko a gól nedalo také zásluhou skvělého gólmana Sorrentina. Madriďané propásli příležitost přiblížit se před El Clásicem blíže čelu tabulky.

Lépe začali hosté, Simao Sabrosa ale pálil z trestného kopu jen do zdi, akce Forlána byla zastavena pro těsný ofsajd. Na druhé straně střílel po přihrávce Marquitose vedle Sinama-Pongolle. Hosté byli aktivnější, další trestný kop Simaa vytěsnil Sorrentino na roh, o osm minut později zlikvidoval i nájezd Forlána po pasu Maxiho Rodrígueze.

Domácí fandové vytvořili bouřlivou atmosféru, možná i proto byl do šance se řítící Aguera zastaven sudím za faul na Bouzóna. Ještě složitější situace nastala dvě minuty před přestávkou. Maxi upadl v šestnáctce po kontaktu se Sorrentinem, Forlán dopravil odražený míč do sítě, ale rozhodčí odpískal Maximu simulování.

V druhé půli přišly šance na obou stranách. Hostující Aguero pálil jen do Sorrentina, před opačnou brankou zase po chybě Perníi spálil velkou šanci Camuňas, neuspěl ani Sinama-Pongolle. Atlético mělo možnost Aguera, ale jeho oblouček skončil jen v rukavicích brankáře. Polsední šanci Atlétika zmařil střelou jen do Sorrentina střídající Reyes.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bude to těžké, ale bod určitě vyválčíme. Tip 1:1. Vivat ATLÉTICO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

bod je málo, jestli chce atletico hrát ligu mistrů tak to chce výhru

Reagovat
smazaný uživatel

No lepší bod, než nic. Sice držíme 3.místo, ale zle dotírá Villarreal. Příští zápas musí být tříbodový !!! ATLÉTICO MADRID !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele