14. kolo
02.12.2007 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Valladolid - Villarreal CF 2:0

Valladolid znovu ukázal, že na domácím stadionu proti celkům z čela tabulky umí, tentokráte nováček soutěže obral o body Villarreal. Žlutá ponorka podruhé v řadě nevyhrála a v tabulce se propadla o skóre za Barcelonu na třetí místo, naopak Valladolid se vyhoupl na průběžné dvanácté místo.

Domácí tým začal aktivněji, již ve dvanácté minutě byl faulovaný Victor obráncem Pascalem Cyganem, rozhodčí Luis Medina Cantalejo poskytl domácím hráčům výhodu, Sisi vybídl přihrávkou Llorenteho, který však netrefil balon jak by chtěl a brankář Viera si s jeho slabou střelou poradil. Na druhé straně se málem dostal do velké šance Nihat po přihrávce Franca, tureckému reprezentantovi však chybělo několik centimetrů k tomu, aby dosáhl na míč. Domácí byli lepším mužstvem a svojí převahu zúročili v devatenácté minutě, kdy Sisi nacentroval míč z levé strany hřiště přesně na hlavu Llorenteho, který přesným pokusem překonal Vieryho a poslal Valladolid do vedení. Jedinečnou šanci vyrovnat měl v závěru poločasu Nihat, který ovšem v tváří tvář brankářovi Sergiu Asenjovi neuspěl. Asenjo dostal v brance Valladolidu přednost před Francouzem Butellem, který nepodával příliš dobré výkony.

Villarreal vstoupil do druhého poločasu o poznaní aktivněji, v 54. minutě spálil další šanci Nihat, o dvě minuty později střílel z hranice pokutového území mimo Pires. V 57. minutě předvedl Valladolid skvělý protiútok, Llorente přiťukl Sesmovi, ten přenesl hru na Victora, který se dokázal zbavit stopera Cygana a přesnou ranou překonal Vieryho – 2:0. Šanci Franca na zkorigovaní stavu zastavil zvednutý praporek asistenta rozhodčího. Villarrealu nepomohl ani příchod Tomassona a Fernandeze, Valladolid si v závěru v klidu pohlídal výsledek a zaslouženě porazil Villarreal 2:0.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pharrell

nebylo by na škodu kdyby Žlutá ponorka ztratila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele