16. kolo
16.12.2007 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Valladolid - Sevilla FC 0:0

Sevilla ani po popáté v řadě nedokázala zvítězit na hřišti soupeře, tentokráte remizovala s Valladolidem. Andalusané ovšem můžou být ze získaným bodem spokojeni, neboť zápas dohrávali v devíti. Real je v tabulce na sedmnácté příčce, Rojiblancos zůstávají devátí.

Už od prvních minut bylo utkání velice vyrovnané, a diváci na stadionu Josého Zorrilly příliš nebezpečných momentů neviděli. Po půlhodině hry vytvořil Sisi šanci pro Sesmu, jehož hlavičku vyrazil na roh hostující brankář De Sanctis. Podobná akce přišla o pár minut pozdějí, Sisi našel Sesmu, který tentokráte pálil mimo. Sevilla se v prvním poločase nedostala do žádné příležitosti.

V 52. minutě byl vyloučený stoper Sevilly Federico Fazio, který uviděl druhou žlutou kartu za ostrý zákrok v blízkosti vlastního pokutového území. I přesto, že Valladolid měl početní převahu, nedokázal si vytvořit šance jako v prvním poločase. V 82. minutě šla Sevilla do devíti, kanonýr Luis Fabiano uděřil jednoho z hráčů Valladolidu loktem do obličeje, a rozhodčí mu nekompromisně ukázal červenou kartu. V závěru spálil šanci střídající Ogbeche, když pálil mimo branku De Sanctise. Oba soupeři se tak nakonec rozešli smírně.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jasná výhra Sevilly!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele