4. kolo
23.09.2007 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Valladolid - Real Madrid 1:1

Real Madrid si přijel do Valladolidu pro první ligovou ztrátu v tomto ročníku. A nechybělo mnoho a Bílý balet mohl prohrát, ale remízu zajistil pár minut před koncem střídající Saviola. V dresu Realu dostal příležitost Salgado na pravé straně obrany, ale zápas se mu příliš nepovedl, do stoperské dvojice se posunul Ramos. V křídelních prostorách operovali Drenthe a Robinho. Valladolis zase nasadil do útoku k Llorentemu Jonathana Sesmu. Před zápasem by domácí svěřenci kouče Mendilibara remízu brali, po něj ale byli zklamaní.

Úvod duelu patřil Valladolidu, do šance se dostal García Calvo, ale vystřelil mimo branku. Na druhé straně nacentroval Robinho, na zadní tyč si naběhl van Nistelrooy, ale také poslal míč vedle. Domácí hráli sympatický fotbal po křídlech, kde se dařilo Komemu a Sisimu, dobrý zápas hrál i střední záložník Borja, odchovanec Realu Madrid. Další šanci hostů měl Robinho, ale i on zamířil po přihrávce Gutiho vedle. Před opačnou brankou pálil těsně vedle právě Borja. Pak po pravém křídle utekl Drenthe, poslal přesný míč nabíhajícímu Raúlovi a výborný zákrok vytáhl gólman Butelle. Na druhé straně se okolo Salgada pěkně uvolnil Sisi, vypálil těsně pod břevno a i Casillas vytáhl superzákrok.

I v druhé půli pokračoval Valladolid v nebojácném výkonu. Ze hry se pomalu vytrácel Robinho a tak byl nahrazen Higuaínem, stejně jako Drenthe Robbenem. Domácí poslali na hřiště po hodině hry Víctora. Butelleho poprvé ohrozil i van Nistelrooy, ale gólman jeho přízemní střelu vyrazil na roh. V další šanci střílel mimo Higuaín. Domácí o sobě dali zase vědět nepřesným pokusem Borji. První gól padl v 70. minutě. K míči se dostal obránce Pedro López a krásnou střelou vymetl pavučinku Casillasovy branky, který neměl šanci zasáhnout. Real byl v šoku a domácí dále hrozili z brejkových situací. Na hřiště pak přišel v dresu Bílého baletu Saviola a po třech minutách po akci Gutiho s van Nistelrooyem vyrovnal. Poslední šanci ještě měli domácí po chybě Casillase, který neudržel centr, ale Llorente pálil zblízka nad.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (28)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*antimadrista

1:0

Reagovat
HOST*vazquez

Reagovat
smazaný uživatel

...budou kousat.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa len štekať.

Reagovat
-Kopy-

Hodně podobnej los má Real s Valencii, no ale podmě k tipu: 2:2 Sisi, Kome - Sneijder, Ruud

Reagovat
rufus

naposledy si tipoval taky 0, to ses vůbec nepoučil?

Reagovat
-Kopy-

tak nebejt rozhodčích, tak se mi ta 0 i vyšla

Reagovat
rufus

rozhodčí sice zápas ovlivnil, ale neříkal bych, že bez něj by Real nevyhrál

Reagovat
HOST*

mas pravdu

Reagovat
HOST*

v tipu 2:2

Reagovat
HOST*Mamut

Už sa teším.

Mali by to dávať aj v TV, vraj sa už tie dve spoločnosti dohodli na vyriešení tohoto trápneho sporu.

Zápas to bude nesmierne ťažký a také reči, že jasné tri body, u mňa neprichádzajú ani v úvahu.

Valladolid bude nepríjemný.

Problémy má Metzelder, Pepe tiež ešte nie je istý na 100%, rovnako Heinze, takže možno sa dočkáme presunu Sergia do stredu obrannej formácie a napravo potom zrejme Salgado (Torresa Schuster totálne odpísal ).

Zaujímavé bude, kto z trojice Robson, Pipita, Arjen nastúpi, vidím to na Pipitu.

HALA MADRID.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam dosť otáznikov, máš pravdu. Len by som chcel povedať, že Schuster niekedy nasadzuje niektorých hráčov prekvapivo, takže Torres ešte šancu asi dostane. Spomeň ako nastúpil Saviola alebo teraz Marcelo.

Reagovat
HOST*

No nic, je na čase posadit Gutiho na lavičku a zkusit i taky něco jiného. Robben by měl dostat šanci od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

S Robbenom súhlasím, ale ovšem iba vtedy ak je kondične pripravený. Inak by som ho dával z lavičky. Ale hlavne nech sa už chlapec ukáže, či bude posila.

Reagovat
HOST*

Očekávám, že jeho problém už je jenom v nerozehranosti.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

zítra má být pěkně...zítra by to šlo...

(RvN,RvN,Sneijder,Robinho)

Reagovat
HOST*

4:0 by se mi opravdu líbilo.

Reagovat
HOST*Mamut

Obrana by mala vyzerať takto:

Ramos - Cannavaro - Heinze - Marcelo

Ani Pepe ani Mezelder nie sú v poriadku.

Sneijder by nemal hrať od 1. minúty, Schuster možno vedľa Djillu postaví Gaga a možno teda nepostaví Gutiho...

Uvidíme.

HALA MADRID!!!

Reagovat
HOST*pichichi

od první minuty nebude hrát Sneijder a Robben.

vypadá to na:

Higuaín ---------Diarra--------Guti------------Robinho

Reagovat
HOST*

Valladolid zatím lepší a měl kopat dvě penalty + Salgado vyloučen. Bohužel nic se od loňska nezměnilo.

Reagovat
HOST*RMCF

Salgadova ruka byla to máš pravdu(už na to nemá, radši bych tam viděl Torrese), druhou penaltu myslíš asi od Diarry, nic jinýho mě už nenapadá, ale ta podle mě nebyla. A zajímavý žes opoměl penaltu co měl kopat Real... Jinak ta remiza je pro Valladolid dost krutá. Z Gutiho mě snad jednou vstekem vypadají vlasy, co on tam předvádí on jim nabídl tolik možností brejku že to snad neni možný, vrchol jsou jeho standartky to je katastrofa

Reagovat
HOST*

Tak vzteklý jako včera už jsem dlouho nebyl, úplně bezkrevný výkon. Salgado, Drenthe a Guti to je katastrofa. Robinhovi se taky včera moc nedařilo. Jinak zápas docela podělal i Schuster, ať už tím že nasadil Salgada s Drenthem, nebo i pozdě stáhl bídného Robinha, ale hlavně tím že nechal hrát celý zápas Gutiho, který tam stál jak ču.ák na svatbě.

Reagovat
HOST*antimadrista

Super, už to muselo přijít

Reagovat
HOST*LV

Nemám rád Real!!!

Reagovat
HOST*2+kk

A komu to cpeš?

Reagovat
HOST*

Nacpi se ty ! zbohem .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele