32. kolo
13.04.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Atletiko přišlo o výhru ve Valladolidu na poslední chvíli

Také v dnešním zápase toužil Valladolid potvrdit skvělou formu, kterou nabral v posledních zápasech, nakonec ale po gólu Maxi Rodrigueze zachraňoval v závěrečných minutách pouze remízu. V 89. minutě se prosadil Ogbeche a oba týmy si tak rozdělily pouze po bodu.

Valladolid v posledních dvou zápasech vybojoval šest bodů, a proto také proti Atletiku toužil po výhře. Téměř po celý zápas měl nad svým soupeřem z vyšších pater tabulky převahu, chyběla mu však častokrát finální přihrávka a šance, ze které by mohl padnout gól. Ovšem hned v úvodu otestoval hostujícího gólmana Franca útočník Victor.

Bohužel také toto utkání ovlivnilo počasí. Hustý déšť a nepříjemný vítr častokrát dělaly hráčům problémy. I přes tyto nepříjemné podmínky si v první půli vypracoval více jak stoprocentní příležitost Joseba Llorente, kterého dnes sledovalo na stadiónu několik skautů z různých fotbalový klubů. Španělský kanonýr ale nedokázal zamířit přesně.

Po poločase pomalu začalo vysvítat sluníčko a také přibývat šancí, jenže i tak gólman Sergio Asenjo mockrát zasahovat nemusel. Valladolid byl i ve druhé půli aktivnějším týmem, v 70. minutě ale z ničeho nic inkasoval. Forlanovu střelu domácí zadáci ještě odvrátili, na následnou dorážku Maxi Rodrigueze už však byli krátcí. Už se zdálo, že si Atletiko dokráčí pro tři body, přesnou volejí ovšem v 89. minutě vyrovnal střídající Ogbeche.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
irik

jooo, atlético zaberem nenechame si to 4.misto vzit

Reagovat
smazaný uživatel

Cílem je udržet 4. místo a pokud možno, aby to nebylo zbytečné drama. Tzn. ve Valladolidu minimálně neprohrát. Je v našich silách to zvládnout. Do konce sezóny ještě pár zápasů zbývá, těžko by se případná ztráta doháněla a na zaváhání konkurence nelze spoléhat. Věřím, že si tuto důležitost mužstvo uvědomuje a podle toho k utkání přistoupí. Navíc domácí mají na svém stánku José Zorrilla hodně průměrnou bilanci. Tip 1:2. ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No, jen bod. Ale mohlo to být i lepší. Naštestí se acing Santander úplně nedotáhl, ale už je to jen o 1 bod pro nás ! Na to pozor, podle toho musí vypadat výkony v dalších zápasech. Jede se dál a doufám, že to všechno dobře dopadne ! ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele