37. kolo
11.05.2008 21:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Real Betis - Sevilla FC 0:2

Sevilla vyhrála derby s Betisem, na Ligu mistrů ale může vzhledem k výhře Atlétika zapomenout. Do Poháru UEFA ji odsuzuje horší vzájemná bilance s tímto klubem.

Další gól v této sezoně vstřelil Luis Fabiano. Betis se po jednozápasovém trestu vrátil na svůj stadion Manuela Ruize de Lopery, sezonu dohraje v klidném středu tabulky. Dlouho převládala na hřišti především bojovnost, až po půlhoidně přišla větší šance a Sevilla hned vedla. Daniel Alves poslal dobrý centr a do sítě míč uklidil právě Luis Fabiano. Vyrovnání se snažil nastolit Mark González, ale jeho trestný kop šel nad.

Do druhé půle vstoupila Sevilla také lépe, brzy to totiž bylo už 2:0. Daniel Alves rozehrál nebezpečně roh, hlavičkoval Federico Fazio a míč skončil s přispěním teče obránce podruhé v brance. Pak přišly karetní tresty, na každé straně byl vyloučen jeden fotbalista. Byl to domácí Arzu a také právě Daniel Alves. Betis se snažil alespoň snížit, ale nůžky Edúa zamířily vedle branky. Poslední dvě možnosti měl pak hostující Jesús Navas, ale v obou dvou případech zabránil cestě míče do sítě gólman Ricardo.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

derby jak svin 0:2 vyhra pro FC SEVILLU laneey1 jsi 1

Reagovat
smazaný uživatel

, můj tip 2:1 pro Sevillku (Kanouté,Navas - Edu) , srdíčka moje , VIVA LA SEVILLA ! VAMOS CAMPEON

Reagovat
smazaný uživatel

JSEM FANOUSEK FC SEVILLY TAK DOUFAM VE VYHRU SEVILLY 0 2

Reagovat
smazaný uživatel

Derby vydím na remízu 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

sfc campeon vitam te ve fanclubu

Reagovat
sosna

betis vám to pěkně osolí a o čtvrté pozici si nechte zdát...je mi líto.

Reagovat
smazaný uživatel

moje řeč...už by bylo načase je porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Sevillské derby opět pro FC Sevilla, to je radosti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele