14. kolo
02.12.2007 19:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Real Betis - Atlético Madrid 0:2

Branky Diega Forlána a Raúla Garcíi stály trenéra Héctora Cúpera místo na lavičce Betisu Sevilla. Los Verdiblancos totiž opět doma prohráli a nadále si zahrávají se sestupem. Naopak hostující Atlético Madrid zaútočilo na Ligy mistrů.

Los Colchoneros zvítězili naprosto zaslouženě, byli lepší po celý průběh hry a přestože Betis ve druhé půli částečně srovnal hru, výsledný rozdíl mohl být ještě o nějakou tu branku vyšší. Atlético začalo náporem, nejdříve se už v první minutě zastřeloval José Antonio Reyes, v minutě čtvrté střílel nepřesně Sergio Aguero po nahrávce Diega Forlána. Sám Uruguayec zkoušel štěstí po necelé půlhodině hry, Ricarda však zatím nepřekvapil.

Nicméně se tak stalo o dalších pět minut později. Forlán využil přihrávky Aguera a přízemní ranou zařídil zcela zasloužený úvodní gól. Los Beticos se toho na moc nezmohli, za zmínku stojí pouze nůžky Melliho po rohovém kopu z 35. minuty, míč ale letěl hodně vedle. Atlético mohlo zvýšit své vedení ještě před poločasem, z dobré pozice ale svou příležitost nevyužil Maxi Rodríguez, jehož nepovedený pokus Ricardo bez větších potíží chytil.

Ve druhém poločase hosté evidentně polevili a málem se jim to nevyplatilo, když přesně po hodině hry selhali v koncovce Rafael Sobis se Somozou, vyznamenal se totiž Leo Franco. Svěřenci Héctora Cúpera se už pak k ničemu závažnějšímu nezmohli, naopak v nastaveném čase pečetil zisk tří bodů z dorážky Raúl García.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chtělo by to alespoň bod. Domácí zatím hrají pod svoji úroveň, tak z toho snad ještě něco vytěžíme. Naše ofenzíva musí udržet střeleckou bilanci z poslední doby. Tip 1:2 ATLÉTICO !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální zápas k tomu aby se Betis zvedl. Pokud porazí Atlético, zvedne jim to morálku. Navíc se mi zdá, že jim to jde líp proti papírově silným týmům než proti papírově slabým...Můj typ je 3-1!

Reagovat
smazaný uživatel

Betis

Rozhodčí

Snažím se být pořád pozitivně naladěná, ale zdá se, že příští rok získám hlubší znalosti o druhé lize...no, nikdy není ke škodě poznat něco nového...

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda !!! Tyto 3 body nás drží v samé špičce La Ligy. Vivat ATLÉTICO !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele