29. kolo
23.03.2008 17:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Levante UD - Villarreal CF 1:2

Gól Guillerma Franca sedm minut před koncem zajistil Villarrealu důležité tři body na hřišti Levante. Žlutá ponorka se díky tomu udržela v závěsu za druhou Barclonou, valencijský klub nedokázal navázat na dobrou domácí formu a zůstává jasně poslední.

Levante rozhodně neodehrálo špatný zápas. Villarrealu bylo vyrovnaným soupeřem a dokonce nechybělo mnoho a mohlo se dostat do vedení. Ráně Pedra Leóna ovšem poněkud překážela tyč.

Villarreal prvně zahrozil Nihatem a poté se prakticky z ničeho ujal vedení. Ve 27. minutě napřáhl z poza velkého vápna Matías Fernández a jeho střela překvapivě zaskočila Kujovice.

Průběh zápasu se tím nicméně nijak závratně nezměnil. Villarreal vycházel ze zabezpečné obrany, vyčkával na brejky, zatímco Levante se snažilo něco vymyslet, ovšem v prvním poločase marně. Domácí postrádali kvalitu, ale bojovnost a chuť do hry se jim rozhodně upřít nedala. Škoda, možná, že kdyby takhle hráli od začátku sezóny, nyní by vše vypadalo jinak, rozhodně ne tak beznadějně.

Ani po změně stran se toho moc nezměnilo. Tedy až do 64. minutě, kdy se svou hlavičkou uspěl Miguel Ángel a přinesl Žábám zaslouženou odměnu. Ovšem scházelo ještě dvacet minut.

Pellegrini, kouč hostů, po vyrovnání poslal na hřiště Caniho, Pirése a Guillerma Franca a tahle trojice rozhodla. Cani poslal míč na Pirése, ten ho přenechal Francovi a "Guille” v 83. minutě definitivně poslal domácí do kolen.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zajímavý zápas, uvidíme jestli zvedající se Levante nějak Villarreal obere ? Favorit je samozřejmě Žlutá ponorka.a vše hovoří pro ně. Tip 1:2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele