9. kolo
28.10.2007 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Levante UD - Atlético Madrid 0:1

Levante prohrálo s Atlétikem Madrid a je stále bez vítězství poslední, hosté se přiblížili na dohled k první čtyřce, zatím jsou pátí. Sestava domácích se pod novým koučem De Biasim prakticky nezměnila. Atlético nasadilo na levou stranu Antonia Lópeze s Luisem Garcíou. Nebyl to od Rojiblancos bůhvíjaký výkon, ale na tři body z tohoto zápasu stačil.

Přestože kouč Atlétika Aguirre požadoval od svých hráčů koncentrovaný výkon, na hřišti se to příliš neprojevilo. Ke kvalitě hry ale nepřispěli ani domácí. Dlouho se hrálo bez šancí, ta první přišla až ve 27. minutě a byla tou rozhodující. Na přihrávku Zé Castra si naběhl Aguero, posunul míč na Forlána a ten překonal Storariho. Domácí málem ihned odpověděli, ale Mustapha Riga napálil míč jen do břevna. Ve 37. minutě Forlán svou druhou šanci zmařil střelou nad.

V druhé půli domácí přidali na tempu, Atlético se omezilo na chození do brejkových situací. Po čtyřech minutách měl příležitost domácí Riga, ale Leo Franco jeho střelu nohou kryl. Po necelé hodině hry volali domácí po penaltě, když Antonio López zahrál ve vápně rukou, ale nebyli vyslyšeni. 15 minut před koncem mohl asi definitivně rozhodnou Raúl García, když se na křídle dobře uvolnil Simao a našel ho před brankou, ale pálil nad. Závěrečný tlak Levante už rozultoval jen v několik rohových kopů, skóre se již neměnilo.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*bary72

U.D. Levante je poslední s katastrofální bilancí, takže je povinností tam vyhrát. Tip 0:2. ATLÉTICO !!!!

Reagovat
HOST*

jj tutova dvojka

Reagovat
HOST*bary72

Splněná povinnost. Držíme se na pohárových příčkách. Vivat ATLÉTICO !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele