18. kolo
06.01.2008 17:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Deportivo La Coruňa - Atlético Madrid 0:3

Atlético Madrid vyhrálo s přehledem v La Coruňi, rozhodnuto bylo po hodině hry. Madridský tým se tak propracoval na čtvrtou příčku průběžné tabulky, která již znamená předkolo Ligy mistrů. Naopak Depor, jež zatím letos doma jen paběrkuje, zůstává předposlední a má vážné přestupové starosti.

Na hrotu útoku La Coruňi nastoupil uzdravený Bodipo, místo v sestavě měli i Rubén castro, Lafita i Felipe Luis. Sestava Atlétika byla očekávaná, jen v záloze dostal namísto Klébera přednost Jurado. Hosté tímto zlomili 14roční čekání na výhru na Riazoru. Jednou se trefili elitní útočníci Aguero a Forlán. Na začátku utkání se týmy prezentovaly jen pokusy zdálky, Atlétiko ale získalo brzo územní převahu. Ve 20. minutě nebezpečně centroval domácí Rubén Castro, míč tečoval obránce Antonio López a zasahovat musel Abbiati.

Hosté měli střelu Maxiho, kterou zmařil Munúa, hlavička Aguera zblízka šla vedle. O pět minut později zase centroval hostující Simao, na zadní tyči byl Pablo, ale nedokázal se dostat k míči tak, aby ohrozil branku. Další možnost Atlétika měl po další přihrávce Antonia Lópeze Forlán a halfvolejem poprvé překonal Munúu. Míč přitom Forlánovi přenechával Aguero. Depor měl šanci vyrovnat v 50. minutě, trestný kop rozehrál Guardado, Abbiati míč odvrátil jen slabě a Lafita jen směroval do branky, ale tam zachránil Raúl García. Drruhý gól Los Colchoneros vstřelil Aguero, když si poradil s Barragánem a prostřelil i Munúu. Po rohu Simaa pak přidal třetí gól svého týmu hlavou Jurado.

Autor: Radek Nosil / www.goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

RCD La Coruňa je už jen odvarem úspěšného mužstva z nedávné minulosti a momentálně má doma nejhorší statistiky ze všech. To se musí bezezbytku využít ! S Deportivem si musíme zkrátka poradit, taky abychom kompenzovali domácí ztrátu s Espanyolem. A máme určitě lepší kádr než Depor. Tip 1:3 ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako depor nehral v tydnu proti espanyolu v pohrau nijak špatně..mozhna se neco urodi ale tipuju že 1:2...

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá práce!! i když výsledek úplně neodpoovídá průběhu hry.

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel sem ale to sou ty kolísavé výkony atletica ..0:3? šumné..

Reagovat
smazaný uživatel

kolísavé... když jsme proti Espanyolu měli 2 vyloučené, tak se pak hraje těžko

Reagovat
smazaný uživatel

No nádhera ! Tak se hraje o poháry. Snad ještě udoláme Espanyol na to 3 místo. Vivat ATLÉTICO !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele