11. kolo
04.11.2007 17:00 CET
3 : 4
(3:2)

Reportáž

Atlético Madrid - Villarreal CF 3:4

Diváci na stadionu Vicente Calderoná viděli po středečním přestřelce se Sevillou další divoké utkání, ve kterém padlo sedm branek, oproti duelu s andaluským klubem však nakonec fandové odcházeli ze stadionu rozhořčeni. Villarreal sice nepředvedl bůh ví jaký výkon, ovšem dokázal potrestat velké chyby zadáků Atlétika a nakonec si z hlavního města odvezl tři body.

Domácí se prosadili hned v úvodu, v desáté minutě si naskočil na centr z levé strany stoper Pablo a přesnou hlavičkou poslal Atlético do vedení – 1:0. V pětadvacáté minutě to bylo už 2:0, Maniche našel na rohu pokutového území Simaa, který nádhernou střelou na zadní tyč překonal brankáře Vieru. Ve 31. minutě hosté snížili, stoper Godín, jenž nastoupil do utkání na místo Cygana poslal dobrý pas na rozběhlého kanonýr Rossiho, který chytře přehodil brankáře Franca a vstřelil už svůj sedmý gól v této sezoně. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu chyboval při vyběhnutí na centrovaný balon brankář Franco, míč se dostal ke stoperovi Fuentesovi, který už věděl jak naložit s nabídnutou příležitostí – 2:2. V samém závěru mohli vedení strhnout na svoji stranu domácí, ovšem Perea po přiťuknutí Aguera z blízka přestřelil branku hostí.

Druhý poločas začal přímým kopem domácích, Reyesovu prudkou střelou vyrazil Franco nad branku. Z následného rohového kopu byla po ruce jednoho z hráčů Villarrealu odpískaná proti týmu z východní pobřeží Španělska hodně přísná penalta, Maxi Rodriguez ovšem pokutovým kopem pohrdl a netrefil ani branku. Po hodině hry rozehrával Simao další standardní situaci domácího mužstva, na centr portugalského záložníka si naběhl Sergio Aguero a přesnou hlavičkou k tyči poslal Atlético do vedení. V 75. minutě se podařilo žluté ponorce znovu vyrovnat, střídající útočník Níhat dokázal využít nedůrazu Luise Perey a překonal bezmocného brankaře Franca. I přesto, že většinu zápasu měli hráči Atlética více ze hry, museli v devadesáté minutě spolknout hořkou pilulku v podobě další branky Nihata, který se dostal za obranu domácích a s poklidem překonal Franca – 3:4.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*bary72

Další přetěžký soupeř. Snad se povede i tentokrát. Great ATLÉTICO !!! Tip 2:1.

Reagovat
HOST*Stump

Tak tentokrát to nedopadlo, super Villarreal, krásné pondělní ráno

Reagovat
HOST*bary72

Velká škoda !!! Ztracené body musíme dohnat v příštím utkání venku. ATLÉTICO !!!

Reagovat
HOST*Stump

Tak na Almérii byste měli rozhodně bodovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele