33. kolo
19.04.2008 20:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Atlético Madrid - Real Betis 1:3

Betis si odvezl překvapivé tři body z Vicente Calderón a zajistil si tak pět kol před koncem sezóny definitivně záchranu. Oproti tomu Atlético může už o tomto víkendu přijít o čtvrté místo. O posty zaručující Ligu Mistrů se tak ještě v La Lize svede tuhý boj.

Hosté do zápasu nastoupili značně oslabeni především v útoku – chyběli Edu i Pavone a na hrotu tak nastoupil osamocený José Mari, který se v barvách zelenobílých zatím moc nepředvedl. Dnes měl tedy šanci to napravit. Prohře domácích značně napomohla především chabá obrana. Hned pár minut po začátku utkání byl blízko gólu Odonkor, střela však šla těsně mimo branku. Poté musel zasahovat po centru stejného hráče Leo Franco.

Ve čtrnácté minutě už však brankář domácích tak úspěšný nebyl, překonal ho Juande, který dorážel po střele José Mariho. Na jeho gól se střelou pokusil odpovědět Cléber Santana, ale neúspěšně. Atlético si tak muselo počkat na vyrovnání až do pětadvacáté minuty, kdy se krásně trefil Agüero. Domácí pak ještě do poločasu tlačili, šanci měl znovu Agüero, ale do šaten oba týmy odcházely za nerozhodného stavu.

Chvíli po začátku druhé půle ovšem podruhé udeřil Betis, tentokrát skóroval Xisco. Atlético hrálo bez dostatečného nasazení a z ochozů se začínal ozývat pískot nespokojených diváků. Nepříznivý výsledek se pokusil změnit Reyes, který se po přihrávce Forlána objevil sám před brankářem, ale jeho střela šla vedle. Naopak z následného protiútoku potřetí skórovali hosté. Dopředu se vytáhl stoper Melli, přihrál Capimu a andaluský středopolař se nemýlil.

Atlético se ještě pokusilo výsledek zvrátit, ale bez úspěchu. Po prohře se tak musí bát o čtvrté místo, které mu může vyfouknout Racing Santander. Je tedy dost dobře možné, že fanoušci colchoneros budou zítra držet palce městským rivalům Realu. Výsledek Betisu se zase náramně hodí Seville. Ale především samotným zelenobílým, kteří znovu ukázali, že na favority letos umí, a potvrdili své setrvání v Primera División i pro příští ročník.

Autor: Lucie Vacíková / as.com, marca.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Musíme Betis porazit, At je to 4. místo zase více pojištěné. Betis v mnilém kole doma vybouchl proti poslednímu Levante a musí to někde dohnat. Na Vicente Calderón to ale nebude. Věřím, že se prosadí naše tradiční zbraně v ofenzivě a budeme se nakonec radovat z výhry. Byť i těsné. Tip 3:2. ATLÉTICO MADRID !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není možný !!! To je zlý sen !!! Obrovské zklamání, takhle se o příčky zajištující start v LM nehraje !!! Takhle se musíme modlit, aby městský rival Real něco uhrál v Santanderu, jinak jsme v pěkné kaši. Notně si to tedy komplikujeme, jen co je pravda ! ATLÉTICO !!!

Reagovat
irik

tak ted musi zabojovat Real ...

Reagovat
smazaný uživatel

Simao opět mimo hru, tak to bude hodně těžký

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele