24. kolo
17.02.2008 21:00 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Atlético Madrid - Athletic Bilbao 1:2

Další domácí ztrátu zaznamenalo Atletiko Madrid. Los Colchoneros překvapivě nestačili na Bilbao a díky porážce 1:2 ztratilo další důležité body.

V úvodu přitom vítězství hostujícího týmu nic nenapovídalo, již ve druhé minutě pálil mimo Maxi. O tři minuty později byl v akci opět Maxi, tentokráte poslal míč před bránu a nešťastný Iraola zamířil do vlastní sítě - 1:0.

Domácí měli více ze hry a střelou nad na sebe upozornil Luis Garcia. Sedm minut před poločasovou přestávkou ovšem přišla studená sprcha. To Javi Martinez předložil míč Susaetovi a ten překonal Abbiatiho - 1:1.

Atletiko nedokázalo odpovědět a v poslední minutě první půle přišel další šok. Yeste zahrával trestný kop a šťastným střelcem byl Llorente - 1:2.

Zamýšlený nápor domácích po přestávce značně otupila 51. minuta, Raul Garcia fauloval Yesteho a po druhé žluté kartě musel předčasně zamířit do kabin. Hráči Atletika sice protestovali, nakonec ovšem mohli být rádi, že v 70. minutě nedostal červenou za úder loktem do obličeje Adurize také Pablo. Celek z hlavního města Španělska v závěru sahal po vyrovnání a nejblíže mu byl Aguera, jeho akrobatická střela ovšem proletěla těsně vedle.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Máme dobrou šanci na 3 body. Baskové z Bilbaa venku hrají všelijak, jen né moc dobře. Musíme zapomenout na prohru v Boltonu v Poháru UEFA a na soupeře vlítnout a nedat mu pražádnou šanci ! Tip 2:0. ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no kluci, teď jste mě vážně naštvali! Prohrát doma s podprůměrným Bilbaem, navíc DALŠÍ vyloučení, kolikáté už?!! Doufám, že to napravíte v zápase s Pamplonou!

Mj. nevíte prosím někdo, co mají společného Llorente z Bilbaa a ten z Valladolidu? dík

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra ! To zase budou kecy, že je v Atléticu krize, atd. Rychle zapomenout a jede se dál !!! A hlavně lépe, bez zbytečných ČK !!! ATLÉTICO !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ATHLETIC!!!!!! ...dobře jim ukázali lekci z produktivity

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele