29. kolo
22.03.2006 20:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Málaga CF 2:1

La Coruňa opět po třech měsících vyhrála domácí utkání, dva góly vstřelil pravý záložník Víctor. Málaga nabírá na chvostu tabulky čím dál tím větší ztrátu. Začátek utkání patřil hostům. Duda našel trestným kopem hlavičku Salvy Ballesty ale zasáhl gólman Molina. Po čtvthodině zahrál rohový kop domácí Munitis, na zadní tyči hlavičkoval zcela volný Héctor, ale trefil jen tyč. Výborně hrál Duda, zkusil vystřelit zdálky a jen centimetry minul branku. Portugalec to zkusil zdálky i o deset minut později a míč skončil v pravém horním rohu Molinovy branky. V druhé půli mohl zvýšit po centru Manu Sáncheze Salva ale trefil tyč. Po 596 minutách kdy Depor nedal na Riazoru gól se konečně prosadil Víctor. Do branky šťastně prošel jeho trestný kop. O další čtvrthodinu později Víctor z trestného kopu skóre otočil. Ostrý zákrok Hidalga na Munitise vyvolal emoce, červenou kartu viděli hostující Juan Rodríguez a Alexis.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele