Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina H, 1. kolo
08.09.2022 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Tehelné pole videlo bezgólový duel Slovana s Vilniusom

ŠK Slovan Bratislava remizoval v prvom zápase skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy na Tehelnom so Žalgirisom Vilnius bez gólov 0:0.

V siedmej minúte odcentroval Lovat na stred šestnástky na Ramíreza, ktorý hlavičkoval tesne vedľa žrde. Aj keby však bol rozvlnil sieť, gól by pre ofsajd neplatil. V 33. minúte sa Žalgiris dostal do rýchleho brejku. Oyewusi sa už chystal obhodiť si Chovana a išiel by sám na bránu, no bratislavský brankár zasiahol loptu nohou. A to už bol mimo pokutového územia. V druhej minúte nadstaveného času prvého polčasu po autovom vhadzovaní Kucka hlavičkoval za seba. Nabil tak na volej Kyeremehovi, ktorý zakončil do Chovana.

Dve minúty po obrátke si Ourega spracoval prihrávku do behu. V šestnástke si zasekol Abenu a mieril na vzdialenejšiu žrď. Tam ešte z niekoľkých centimetrov zakončoval Oyewusi, no minul bránu. Bola to veľká gólová príležitosť hosťujúceho celku. V 51. minúte Čakvetadze našiel centrom Ramíreza. Venezuelčan hlavičkoval z piatich metrov a trafil nohu Gertmonasa. V 54. minúte Slovan rýchlo zaútočil. Z uhla zakončoval Čakvetadze, no úspešnejší v súboji s ním bol brankár Gertmonas. V 83. minúte Šaponjič center do šestnástky nadvihol pre Abenu, ktorý sa presadil v súboji s Mamičom a hlavičkoval tesne nad brvno. V závere duelu sa na ihrisko dostal Mustafič (namiesto Kucku) a Weiss, ktorý nahradil Lovata. Na konci musel Chovan boxovať loptu, ale belasí sa ubránili. Skóre sa už nemenilo, a tak Slovan Bratislava remizoval so Žalgirisom Vilnius bez gólov 0:0.

Autor: Dušan Guman / sport.sk

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Albert Rusnák ml.

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

3:1

Reagovat
Kuba94

4:1

Reagovat
Emmett Brown

1:0

Reagovat
Dalibor Sladky

eurofotbal tip 2 ? kuajs

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
ladyboy arsenal

2:1

Reagovat
Elmas

2:2

Reagovat
mimi_united

Weiss je najlepší Slovenský tréner - all time. Z druhého miesta postúpi zo skupiny

Reagovat
REPLIKATOR

Slovan Radši měli vypadnout v kvalifikaci.

Reagovat
O.Giroud

njn, to asi aj LFC radsej mohol skoncit mimo Europu

Reagovat
ratusek

Reagovat
oli9

Ta minuta tichá za královnu byla na Slovanu opět povedená nezklamali....

Reagovat
Atalanta

Slovensko ani Litva nemajú žiadnu kráľovnú

Reagovat
oli9

Byla to osobnost, pro Evropu jedna z největších ne li světových.. Minuta tichá je to nejwmnsi4. Ale vim, že vám je to u prdele vy by jste vzdali minutu ticha radši nějakému fasounovi

Reagovat
Atalanta

Pre Slovensko a aj Litvu maximálne nepodstatná osoba.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele