Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina F, 1. kolo
08.09.2022 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Djurgårdens odjíždí ze Skotska jen s bodem

Momentálně první tým irské ligy Shamrock Rovers usiloval dlouho o účast v základní skupině Ligy mistrů, ale po nepovedených předkolech se propadl až do Konferenční ligy. Už jen postup do základní skupiny je ale pro něj velkým úspěchem. A dnes získal první bod, o který se podělil se švédským Djurgårdens.

První minuty utkání moc zajímavého dění nepřinesly a hra se hodně kouskovala. Mohl za to primárně hostující tým, který docela dost fauloval. A po jednom takovém zákroku musel už ve třinácté minutě odejít ze hřiště zraněný Hoaré, jehož nahradil Cleary.

Nicméně hosté ukázali i trochu fotbalovosti, když ve 34. minutě zahrozil po dobré kombinaci hlavičkující Edvardsen. Jen měl smůlu, že hlavičkoval k téže tyči, kam se natáhl bleskurychlý brankář Mannus.

Druhou půli odstartovala akce hostujícího Saboviće, kterou zastavoval nedovoleným zákrokem Ferizaj. Hostujícího brankáře Vasjutina pak střelou z dálky prověřil Watts, ale nic dalšího skotský celek nepředvedl. Na konci naopak ještě jednou zasahoval Mannus, když střídající Rasmus Schüller zakončoval na zadní tyči pod břevno.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Elmas

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
ladyboy arsenal

1:2

Reagovat
Elmas

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele