Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina H, 3. kolo
06.10.2022 18:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Serhij Vakulenko (© AFP)

Žalgiris ani napotřetí nevsítil gól, Pjunik tak uzmul v Konferenční lize své druhé vítězství

Pjunik si dokázal poradit i ve svém druhém domácím zápase Konferenční ligy, proti Žalgirisu urval, podobně jako v duelu s bratislavským Slovanem, všechny tři body, a stále si nahlas říká o nečekaný úspěch v podobě možného postupu do další fáze. Litevský celek naopak utrpěl již svou druhou porážku v rámci této soutěže, pořád se přitom nedokáže jakkoli prosadit v útoku.

Domácím se povedlo výrazněji zahrozit ve 31. minutě, to když standardku zahrál Vakulenko, v šestnáctce se snažil vyhledat Miljkoviče, nakonec se k zakončení propracoval Juričič, avšak z tutové pozice bránu pouze přestřelil. Ve 43. minutě každopádně arménský soubor oslavoval první vstřelenou branku. González přihrál balón na hranici vápna na Juninha, ten se elegantně odpoutal od bránícího Pavelice a lehce přelstil z blízkosti vyběhnuvšího gólmana Gertmonase.

Žalgiris žádnou odpověď na tohle inkasování nenašel. A definitivně byl asi potom jeho odpor zlomen po hodině hry, jelikož Pjunik zužitkoval rohový kop. Cociuc uvedl merunu do pohybu nakrátko, Harutjunjan následně poslal pas na bližší tyč, odkud hlavou zacílil Otubanjo. V 79. minutě se snažil aspoň snížit stav Oyewusi, domácí brankář Jurčenko ale zareagoval zavčasu.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele