Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina G, 1. kolo
08.09.2022 18:45 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Soupeři pražské Slavie odešli ze vzájemného utkání smírně

FC Ballkani odehrálo své historicky první utkání ve skupinové fázi evropských pohárů. V domácím zápase bylo rumunské Kluži minimálně vyrovnaným protivníkem, po brance Thaçiho dokonce vedlo. V samém závěru však dokázal vyrovnat Yuri Matias.

První poločas zápasu skupiny G, ve které se nachází také pražská Slavia, nebyl pro nestranného diváka příliš atraktivní. Balon na svých kopačkách drželi především podceňovaní domácí hráči, nicméně nebezpečnější byli hosté z Rumunska. V 10. minutě se zaskvěl albánský gólman Frasheri, když bravurním zákrokem dokázal vykrýt nepříjemnou střelu Deace z hranice vápna. Další velkou příležitost měl o deset minut později po standardní situaci Brazilec Roger, nicméně jeho rána zevnitř pokutového území mířila nad. Další velkou šanci diváci na Stadiumi Fadil Vokrri v prvním poločase neviděli, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Ve druhém poločase byli opět aktivnější hosté. K žádným nebezpečným situacím, s výjimkou střely Pauna z 54. minuty, se však nedostali. O deset minut později tak šlo do překvapivého vedení kosovské mužstvo. V pokutovém území převzal míč od Rrahmaniho Armend Thaçi a přesnou střelou k tyči otevřel skóre. Dlouho to vypadalo, že Ballkani při své premiéře v pohárové Evropě získá všechny tři body, nicméně v nastavení dokázal rumunský soupeř přeci jen vyrovnat. Yuri Matias, další Brazilec v dresu Kluže, vyskočil nejvýše na centr do vápna a hlavičkou zajistil svému týmu alespoň bod.

Autor: Jakub Müller

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elmas

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
John Obi Mikel

3:1

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
ratusek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele