Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

předkolo playoff - odvety
23.02.2023 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Ciro Immobile (© AFP)

Kluž o tlak obralo vyloučení, Lazio tak uhájilo těsný náskok

Zatímco v prvním zápase hrálo téměř celý zápas i v oslabení Lazio, které i za této situace vstřelilo jediný gól, tentokráte se role otočily. V desíti dohrávala závěrečnou pasáž utkání Kluž, jež tak byla připravena o závěrečný tlak.

Během úvodní dvacetiminutovky každý z týmů jednou vystrčil růžky. Po Lazzariho centru a Albertově hlavičce se zaskvěl Scuffet, po chybě v rozehrávce pak jen o kousek vedle napálil balón Krasniqi.

Další příležitost přišla až po více než hodině hry, kdy před domácí svatyní vzniknul veliký závar. Vecinovu ránu zblízka obětavě zablokoval Manea, následně proti Casalemu a znovu Vecinovi předvedl famózní dvojzákrok Scuffet. Vše zakončil Vecino do třetice, když tentokrát pálil nepřesně.

Domácí obecenstvo i nadále věřilo minimálně ve vyrovnání dvojzápasu a jeho prodloužení, jenže velkou ránu těmto nadějím zasadil Karlo Muhar. Ten se žlutou kartou v zádech sestřelil Immobileho, za což jej čekalo druhé napomenutí a předčasný odchod do sprch.

I kvůli tomu se rumunský celek k další větší příležitosti nedočkal a jakožto kat Slavie končí svou pouť před branami osmifinále. Naopak Lazio se v evropských pohárech podívám mezi nejlepší šestnáctku v jakékoliv soutěži po pěti letech.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Bastaron

1:1

Reagovat
Naseroslosos23

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele