Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina G, 6. kolo
03.11.2022 18:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Kluž si proti Ballkani pohlídala postup

CFR Kluž porazila na závěr základní skupiny Konferenční ligy Ballkani 1:0. Jediný gól zápasu vstřelil v úvodu Jana Boateng, Ciprian Deac pak neproměnné pokutový kop.

Kluž šla do utkání s jasnou cílem. Jakýkoliv bodový zisk stejný či vyšší než slávistický by ji posunul dál. A v Rumunsku se na nic nečekalo, protože na gól diváci čekali jen do sedmnácté minuty. Nana Boateng měl trochu štěstí, když se mu na malém vápně odrazil míč přímo na nohu a on jej jen dopravil do prázdné brány. Ve 32. minutě přidržel soupeře za dres hostující Lindon Emerllahu a rozhodčí odpískal pokutový kop pro Kluž. Toho se ujal Ciprian Deac, vypálil do levého dolního rohu, jenže brankář Stivi Frasheri směr vystihl a střelu vyrazil mimo.

Rumunský celek si však výhru pohlídal a k postupu do jarní fáze by mu nakonec stačila i remíza. Slavia totiž se Sivassporem hrála 1:1. Ballkani končí ve skupině poslední se čtyřmi body.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kluž je zvyklá betonovat a čekat na chyby soupeře. V tomto zápase se však naopak bude muset za každou cenu tlačit do útoku a to bude jako voda na mlýn pro smrtící brejky Ballkani.

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
EverlastD

0:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
Mass

2:2

Reagovat
Elmas

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele