Další články

Nebylo to špatné, je ale před námi spousta práce, uvedl Calzona

Trenér Francesco Calzona po své středeční premiéře na lavičce Neapole ocenil, že jeho noví svěřenci dokázali v úvodním osmifinále Ligy mistrů proti Barceloně zareagovat na inkasovaný gól a po zlepšeném výkonu v poslední půlhodině uhrát remízu 1:1. Podle pětapadesátiletého kouče, který zároveň vede slovenskou reprezentaci, udělal italský tým krok vpřed, ale stále je před ním hodně práce.

První cíl téhle sezóny jsme splnili, byl spokojený Xavi po postupu v Lize mistrů

Trenér hráčů Barcelony Xavi si po úterní domácí výhře 2:1 nad Portem pochvaloval, že jeho tým ukázal vítěznou mentalitu. Katalánci si už po 5. kole skupinové fáze Ligy mistrů zajistili postup a účast v osmifinále, což se jim podařilo po dvou neúspěšných sezonách.

Barcelona si může nechat zajít chuť. Zůstávám tu, vyjádřil se ke spekulacím Kimmich

Barcelona si v posledních dnech dělala zálusk na Joshuu Kimmicha. Bayern neprožil ideální sezónu, v Bundeslize obhájil triumf s notnými obtížemi, konalo se v klubu několik citelných změn. I proto se několik hráčů dostalo do různých přestupových spekulací, včetně německého středopolaře. Ten ovšem do Katalánska, a nejen tam, vzkázal, že Bavorsko opouštět nemíní.

Real je v odvetě pořád favoritem, řekl kouč Barcelony Xavi navzdory úvodní výhře

Navzdory výhře 1:0 na hřišti Realu Madrid v úvodním semifinále Španělského poháru považuje trenér Barcelony Xavi "Bílý balet" za favorita dvojutkání. Výsledek ho potěšil, předvedená hra však nikoli. Jeho protějšek Carlo Ancelotti si i přes porážku myslí, že fotbalový tým z metropole může v odvetě nepříznivý vývoj obrátit.

Xavi zopakoval: Barcelona musí udržet Messiho šťastného

Legendární záložník Xavi, který vede v Kataru Al Sadd, znovu zopakoval, že sice dostal nabídku vést Barcelonu, se kterou spojil většinu své hráčské kariéry, nicméně necítil, že je správný čas na to, aby klub převzal. V rozhovoru pro El País zároveň promluvil o někdejším spoluhráči Lionelu Messim.

Xavi přiznal, že by jednou chtěl trénovat Barcelonu. Začne ale jinde

Bývalý kapitán Barcelony Xavi potvrdil, že by se jednou rád vrátil do klubu jako trenér prvního týmu. Devětatřicetiletá legenda, která právě ukončila kariéru zahájí trenérskou dráhu ve svém posledním klubu - katarském Al Sadd.

Odkopnutí míče je intelektuální porážka. Loučí se Xavi, mozek fotbalu

S Barcelonou i španělskou reprezentací vyhrál vše, co se dalo. Léta platil za jednoho z nejlepších středopolařů planety. Po sezoně se jeho kariéra uzavře a Xavi v 39 letech definitivně pověsí kopačky na hřebík. Následující text při té příležitosti přináší stěžejní názory a myšlenky legendárního záložníka.

03.05.2019 Profily, historie 401 komentářů
Zaujalo nás

Záložník Xavi potvrdil, že po sezoně ukončí kariéru

Bývalý záložník španělské reprezentace a Barcelony Xavi po sezoně ukončí kariéru. Devětatřicetiletý mistr světa i Evropy, který od roku 2015 hraje v katarském celku Al Sadd, to dnes oznámil v otevřeném dopise španělským médiím a dodal, že dál bude pokračovat jako trenér.

Xavi chystá konec kariéry, letošní sezona je jeho poslední

Poslední zápasy aktivní kariéry před sebou má Xavi. Zkušený záložník drtivou většinu svého života zasvětil Barceloně a pro závěrečné roky se uchýlil do katarského celku Al Sadd. S tím v květnu podepsal nový dvouletý kontrakt, dodrží z něj ale jen polovinu...

Xavi uzavřel nový dvouletý kontrakt v katarském klubu Al Sadd

Svou třetí a ne poslední sezonu v katarském celku Al Sadd kroutí Xavi. Zkušený záložník původně měl v plánu pověsit letos kopačky na hřebík, své původní rozhodnutí ovšem přehodnotil a nakonec se rozhodl pokračovat, s vedením podepsal nový dvouletý kontrakt...

Xavi přehodnotil původní rozhodnutí, v kariéře bude pokračovat

Záložník Xavi přehodnotil své listopadové rozhodnutí ukončit letos v létě aktivní kariéru. Zkušený fotbalista se cítí dobře po fyzické stránce a rovněž na podzim bude hrát za katarský Al Sadd. A jeho dres možná bude oblékat rovněž v kalendářním roce 2019...

Raúl plánuje trenérskou kariéru, už zahájil studium

Ikona Realu Madrid Raúl Gonzales zahájil studium trenérské licence a plánuje pokračovat ve fotbale jako kouč. Vedle něj navštěvuje stejný kurz také legenda Barcelony Xavi.

Xavi zůstane v Al Sadd a možná si protáhne aktivní kariéru

Xavi bude i v dalších dvou letech zaměstnancem katarského klubu Al Sadd. Zkušený záložník se s vedením dohodl na nové dvouleté smlouvě a je otázkou, v jaké roli bude pro tým pracovat. Vyloučeno není ani pokračování na zelených trávnících, přestože fotbalista měl původně v plánu pověsit v létě kopačky na hřebík...

Xavi hraje poslední sezonu, příští rok ukončí kariéru

Xavi se před třemi lety rozloučil se španělskou reprezentací, v roce 2015 opustil Barcelonu a nyní chystá další loučení. Sedmatřicetiletý záložník se připravuje na konec aktivní kariéry, kopačky na hřebík pověsí na jaře příštího roku...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele