Podle Messiho získá Zlatý míč Xavi, nebo Iniesta

Podle loňského vítěze Zlatého míče Lionela Messiho by měl prestižní ocenění pro nejlepšího fotbalistu světa získat jeden z jeho spoluhráčů z Barcelony Xavi, nebo Andrés Iniesta.

Magazín World Soccer vyhlásil Fotbalistou roku Xaviho

Nejlepším fotbalistou roku 2010 je podle prestižního magazínu World Soccer záložník Barcelony Xavi Hernández. Týmem roku bylo zvoleno Španělsko, které letos vybojovalo titul mistrů světa. Trenérem roku se stal José Mourinho a nejlepším mladým hráčem Němec Thomas Müller z Bayernu Mnichov.

Zlatý míč získá jeden z trojice Messi, Xavi, Iniesta

O Zlatý míč FIFA pro nejlepšího fotbalistu světa za rok 2010 se budou ucházet hráči Barcelony Andrés Iniesta, Lionel Messi a Xavi. Trojici finalistů ankety, v níž hlasují novináři, trenéři i hráči, dnes oznámila FIFA.

Messi na vítěze Zlatého míče favorizuje Xaviho či Iniestu

Střelec Barcelony Lionel Messi se po dnešním vyhlášení nominace na Zlatý míč pro rok 2010 za favorita nepovažuje. Poslední vítěz prestižní ankety by triumf přál jednomu ze svých klubových spoluhráčů. Největší šance podle něj mají záložníci Xavi a Andrés Iniesta.

Xavi věří, že Barcelona bude i přes velké odchody úspěšná

Barcelona vstupuje do nové sezony v roli velkého kandidáta na ligový titul i triumf v Lize mistrů, ovšem v létě svůj kádr příliš nerozšířila. Záložník Xavi Hernandez přesto věří, že tým bude také v tomto ročníku úspěšný.

V Barceloně se prodlužovalo, klub si pojistil Xaviho a Pedra

Barcelona si dnes pojistila služby dvou španělských reprezentantů Xaviho a Pedra. Mladý útočník se katalánskému klubu upsal až do roku 2015 a jeho zkušenější spoluhráč ze záložní řady se s vedením dohodl na klauzuli, která ho u blaugranas může udržet ještě o rok déle...

Xavi hraje se zraněním. Může přijít o MS

Xavi přiznal, že sezónu dohrává se zraněným lýtkovým svalem. Pokud by se stav záložníka Barcelony zhoršil, hrozí mu, že bude chybět na mistrovství světa. Xavi je jednou z hvězd Španělska, spolufavorita šampionátu v Jižní Africe.

Barcelonu sužují další zranění, na marodce je i Xavi

Po včerejší první ligové porážce v této sezoně postihla Barcelonu další výrazná rána. Na seznamu zraněných hráčů se nově objevilo jméno Xaviho Hernandeze. Ten dnes podstoupil vyšetření, které prokázalo poranění stehna.

Xavi doufá, že Guardiola smlouvu nakonec prodlouží

Josep Guardiola stále v Barceloně nepodepsal novou smlouvu a dohady, zdali v klubu zůstane i po této sezoně, nabírají na intenzitě. K tématu dnes promluvila také jedna z klíčových postav týmu Xavi. Ten věří, že Guardiola na nabídku vedení nakonec kývne.

Nejlepším fotbalistou roku je Argentinec Messi

Argentinec Lionel Messi vyhrál anketu FIFA o nejlepšího světového fotbalistu roku 2009, v níž hlasují reprezentační trenéři a kapitáni. Dvaadvacetiletý útočník či záložník Barcelony, jenž nedávno získal i Zlatý míč, převzal prestižní ocenění na dnešním galavečeru v curyšské Opeře.

Fotbalistou roku FIFA je Ronaldo, Iniesta, Kaká, Messi nebo Xavi

Nejlepším světovým fotbalistou roku 2009 podle ankety FIFA se stal jeden z pětice Cristiano Ronaldo, Andrés Iniesta, Kaká, Lionel Messi a Xavi. Pětici kandidátů z původní třiadvacetičlenné nominace dnes na základě hlasování reprezentačních kapitánů a trenérů oznámila světová federace...

Xavi si nemyslí, že Španělé jsou favority mistrovství světa

Španělská reprezentace si už delší dobu udržuje výbornou formu a na blížícím se mistrovství světa bude patřit k medailovým aspirantům. Nálepku favorita ale odmítá barcelonský záložník Xavi, podle něj je několik týmů, které mají na zlato větší šanci než Španělé.

Galavečer v Madridu ovládli hráči Barcelony, králem byl Messi

V hlavním městě Španělska byla včera večer udělána tečka za Primera Division pro sezonu 2008/2009. Galavečer v Madridu podle očekávání ovládli fotbalisté Barcelony, kteří si domů odnesli většinu trofejí. Králem večera se stal argentinský útočník Lionel Messi...

Figo v Lize mistrů favorizuje Inter před Barcelonou

Blížící se duel Ligy mistrů mezi Interem Milán a Barcelonou nenechává chladným snad žádného z fotbalových fanoušků. Pikantní příchuť bude mít zápas také pro Luise Figa, který odehrál několik sezon za oba týmy.

Splnili jsme první cíl, pochvaluje si Xavi

Barcelona loni vyhrála Primera Division, Copa del Rey i Ligu mistrů a ve sbírání trofejí pokračuje i nadále. Dalším přírůstkem se stal španělský Superpohár, v němž Katalánci přehráli Athletic. Záložník Xavi si nyní pochvaluje, že se jemu a jeho spoluhráčům podařilo splnit první letošní cíl...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele