Barcelona si pojistí Messiho, na nové smlouvě se dohodl i Puyol

Lionel Messi se dohodl s Barcelonou na prodloužení smlouvy až do června 2018. Katalánský klub o tom informoval na svých internetových stránkách s tím, že nový kontrakt pětadvacetiletá hvězda podepíše v nejbližších dnech.

Xavi prodlouží s Barcelonou smlouvu do roku 2016

Mistr světa a Evropy Xavi bude hrát v Barceloně až do roku 2016, podpis nové smlouvy by měl být pouze otázkou několika dní. Dvaatřicetiletý záložník, jenž je katalánskému velkoklubu věrný po celou svoji kariéru, by rád ve stejném klubu svou profesionální dráhu i zakončil.

Do nominace nejlepších záložníků se dostal jediný neevropský hráč

Světová fotbalová federace FIFA a hráčská unie FIFPro dnes zveřejnily nominaci záložníků do nejlepší jedenáctky za rok 2012. Mezi patnácti jmény jasně dominují Evropané, jediným středopolařem ze zemí mimo starý kontinent je reprezentant Pobřeží slonoviny Yaya Touré...

Výjimečný úspěch naší akademie, rozplývá se Xavi

La Masia je líheň talentů, která zásobuje první tým Barcelony kvalitními hráči. Včera blaugranas vyhráli v Levante 4:0 a značnou část zápasu odehráli v týmu hostí výhradně odchovanci. Absolventi La Masie jsou na akademii náležitě hrdí.

Tohle vítězství jsme dlužili našim fanouškům, uvedl Casillas

Real Madrid nechal alespoň částečně zapomenout na nejhorší start do Primery División za posledních 39 let, když ze dvou ligových duelů získali jediný bod. Ve včerejším odvetném utkání o španělský Superpohár porazil 2:1 rivala z Barcelony a slaví první trofej v sezóně.

Xavi by si rád zahrál za Španělsko i na mistrovství světa

Španělský fotbalista Xavi Hernández, který v nedělním finále proti Itálii přispěl k obhajobě titulů mistrů Evropy, by si rád za národní tým zahrál i na příštím brazilském světovém šampionátu v roce 2014. Dvaatřicetiletý záložník tak změnil názor ohledně možného ukončení reprezentační kariéry po letošním Euru.

Euro je těžší než mistrovství světa, míní Xavi

Španělská reprezentace na nadcházející mistrovství Evropy jede v pozici jasného favorita, její opora Xavi Hernández si ale s tím související tlak nepřipouští. Barcelonský záložník si ovšem je vědom, že šampionát starého kondinentu bude mnohem náročnější než předloňské mistrovství světa...

Fotbalový král Messi hlasoval pro Xaviho, Iniestu a Agüera

Čerstvý vítěz ankety Zlatý míč FIFA o nejlepšího fotbalistu světa v roce 2011 Lionel Messi dal své hlasy spoluhráčům z Barcelony Xavimu Hernándezovi s Andrésem Iniestou a kolegovi z argentinské reprezentace Sergiu Agüerovi. Novinářům to řekl po své pondělní korunovaci v Curychu.

O Zlatý míč FIFA se ucházejí Messi, Ronaldo a Xavi

Na Zlatý míč FIFA, ocenění pro nejlepšího fotbalistu světa, znovu kandiduje vítěz posledních dvou ročníků této ankety Lionel Messi z Barcelony. FIFA mezi kandidáty také zařadila stejně jako před rokem jeho klubového spoluhráče Xaviho a trojici nominovaných uzavírá Cristiano Ronaldo z Realu Madrid.

Nejdůležitější je tým, říká po noci rekordů Xavi

Barcelona pokračuje ve sbírání trofejí. Zatím poslední přidala včera večer, díky výhře nad Portem získala evropský Superpohár. Xavi se stal barcelonským rekordmanem v počtu získaných trofejí, Barcelona se v absolutním počtu titulů dostala před konkurenční Real Madrid.

Real Madrid si po vyřazení stěžoval na neuznaný gól

Fotbalisté Realu Madrid si po vyřazení v semifinále Ligy mistrů od Barcelony stejně jako po prvním duelu na stadionu Santiaga Bernabeua stěžovali na rozhodčího. Nelíbilo se jim, že belgický sudí Frank De Bleeckere neuznal na začátku druhé půle za bezbrankového stavu gól Gonzala Higuaína...

Španělé litovali, že si utkání s Čechy zbytečně zkomplikovali

Španělští fotbalisté byli po vítězství 2:1 nad českou reprezentací spokojeni se třemi body, díky nimž mají v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy nadále stoprocentní bilanci. Litovali ale, že si zápas zbytečně zkomplikovali, když po brance Jaroslava Plašila museli obracet nepříznivý stav.

Hvězdný Xavi může proti Česku odehrát stý reprezentační duel

Záložník Xavi si může v kvalifikačním duelu proti České republice připsat jubilejní stý zápas za španělskou reprezentaci. Jednatřicetiletý hráč by se tak dostal do společnosti pouhých tří hráčů, kteří na tuto metu v dresu úřadujících mistrů světa dosáhli.

Messi si podle Mourinha Zlatý míč nezaslouží

Argentinec Lionel Messi z Barcelony si podle Josého Mourinha Zlatý míč nezaslouží. Trenér Realu Madrid je přesvědčen, že cenu pro nejlepšího hráče světa měl získat jeden z trojice Xavi, Diego Milito nebo Wesley Sneijder.

Španělský tisk označuje Messiho výhru za pohrdání mistry světa

Trochu překvapivé vítězství argentinského fotbalisty Lionela Messiho v anketě Zlatý míč FIFA pobouřilo španělský tisk. Podle něj znamená opomenutí Messiho barcelonských spoluhráčů Xaviho a Andrése Iniesty pohrdání španělskými mistry světa.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele