Vinícius Júnior chce pokračovat v Realu, o podmínky smlouvy se nestará

Ofenzívu Realu Madrid v letošní sezoně táhnou Karim Benzema a Vinícius Júnior a vedení Bílého baletu pro obě opory chystá nové kontrakty. Jasno v otázce budoucnosti má brazilský fotbalista, Jihoameričan chce pokračovat v hlavním městě Španělska...

Hraje proti nám, nenahrávejte mu, kritizoval Benzema spoluhráče

Francouzský útočník Realu Madrid Karim Benzema, který gólem v závěru úterního utkání Ligy mistrů na hřišti Mönchengladbachu pomohl k remíze 2:2, si zadělal na velký problém. Televizní kamery jej před druhým poločasem zachytily, jak v útrobách stadionu pomlouvá brazilského parťáka z útoku Vinícia Júniora.

Útočník Vinícius z Realu si poranil nohu a nepřijede do Prahy

Útočník Realu Madrid Vinícius Júnior si v úterním prohraném osmifinále Ligy mistrů proti Ajaxu Amsterodam (1:4) utrhnul vaz v pravé noze a bude chybět asi dva měsíce. Osmnáctiletý brazilský křídelník tak zmešká i přípravný zápas proti české reprezentaci, který se bude hrát 26. března v Praze.

Brazilci proti české reprezentaci poprvé povolali Viníciuse

V nominaci brazilské reprezentace na březnový přípravný zápas s Českem chybí zraněný kapitán Neymar, poprvé však byl povolán talentovaný Vinícius Júnior z Realu Madrid. Po roce se také do národního týmu vrací obránce Daniel Alves z Paris St. Germain.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele