Další články

Trable Realu Madrid neberou konce, mimo hru je i Vinícius Júnior

Trenér Realu Madrid Carlo Ancelotti má už od začátku sezony problémy se složením základní sestavy a z té mu nyní vypadne další důležitý článek. Na marodku se vrátil Vinícius Júnior, brazilský křídelník zřejmě bude absentovat až do února.

Vinícius Júnior zůstane v Realu, uzavřel nový kontrakt

Vinícius Júnior se bude moci koncentrovat především na výkony v dresu Realu Madrid. Brazilský křídelník měl smlouvu jen do konce sezony a již delší dobu představoval pouhou formalitu podpis nového kontraktu, k tomu došlo dnes.

Vinícius Júnior byl ve španělské lize v Seville opět terčem rasismu

Útočník Realu Madrid Vinícius Júnior se stal ve španělské fotbalové lize opět terčem projevů rasismu. Brazilský reprezentant to uvedl na instagramu po sobotním zápase v Seville. Domácí klub po utkání oznámil, že nechal vyvést ze stadionu jednoho z diváků kvůli xenofobnímu a rasistickému chování. Čím přesně se fanoušek provinil a koho rasisticky urážel, Sevilla výslovně neuvedla.

Vinícius Júnior může Realu Madrid kvůli zraněnému stehnu chybět až šest týdnů

Real Madrid bude delší dobu postrádat klíčového křídelníka Viníciuse Júniora. Brazilský reprezentant podle agentury Reuters může kvůli problémům se zadním stehenním svalem chybět pět až šest týdnů.

Vinícius Júnior povede zvláštní komisi FIFA proti rasismu

Křídelník Realu Madrid Vinícius Júnior povede zvláštní komisi Mezinárodní fotbalové federace (FIFA) proti rasismu. V ní zasednou hráči, kteří navrhnou přísnější tresty za diskriminační chování ve fotbale. Agentuře Reuters to řekl předseda FIFA Gianni Infantino.

Vinícius nedostane za vyloučení trest, Valencie má uzavřenou část stadionu

Křídelník Realu Madrid Vinícius Júnior nedostane po vyloučení v nedělním utkání španělské fotbalové ligy ve Valencii, kde se stal terčem rasistických urážek, žádný zákaz startů. Rozhodla o tom disciplinární komise.

Rasismus se ve Španělsku netýká jen fotbalu, přesná data chybí, píše El País

Problém s rasismem se ve Španělsku netýká jen fotbalu, přesnější data však o tomto fenoménu chybí. Píše to dnes levicově orientovaný deník El País. V zemi se rozproudila debata o rasismu poté, co si na něj postěžoval útočník Realu Madrid Vinícius Júnior.

Vinícius Júnior znovu terčem urážek. Rasismus je v LaLize normální, míní

Brazilský křídelník Realu Madrid Vinícius Júnior (22) se během nedělního utkání ve Valencii stal terčem rasistických urážek tamních fanoušků. Jedna z hvězd soutěže to neunesla a zapojila se do konfliktu s protihráči, za což viděla červenou kartu. Talentovaný hráč pod vlivem událostí ze stadionu Mestalla označil LaLigu a Španělsko za rasistické.

Vinícius Júnior znovu obětí rasismu, fanoušci Mallorky ho nazvali opicí

Křídelník Realu Madrid Vinícius Júnior se opět stal obětí rasistických pokřiků. Fanoušci Mallorky ho během nedělního utkání nazvali opicí, jak dokazuje video na sociálních sítích, které zveřejnila streamovací platforma DAZN. Real duel na stadionu San Moix nezvládl a po porážce 0:1 ztrácí na vedoucí Barcelonu už osm bodů.

Ronaldo poprvé není v nominaci na cenu FIFA pro nejlepšího fotbalistu roku

Dvojnásobný vítěz Cristiano Ronaldo se poprvé nebude ucházet o cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku podle FIFA. Experti portugalského útočníka nezařadili ani do úvodní čtrnáctičlenné nominace.

Liga nic nedělá proti rasismu fanoušků, stěžuje si útočník Realu Vinícius

Brazilský útočník Vinícius z Realu Madrid si stěžuje, že vedení španělské fotbalové ligy nic nedělá proti rasismu na stadionech. Videa na sociálních sítích ukázala, že dvaadvacetiletý hráč po pátečním utkání ve Valladolidu čelil urážkám fanoušků, kteří po něm navíc házeli předměty.

V rytmu samby: Osmifinále MS v kostce

Co teď s volným časem, když už se nehrajou čtyři zápasy denně? A co proboha dělat, když se dva dny dokonce nehraje vůbec? Program na celou dobu vám naplánovat nedokážeme, ale připravit pár minut čtení, to zase jo. Třeba tradiční kostkou, v níž nechybí tentokrát mimořádně nabitá ideální sestava.

Všichni rasisté by měli za své chování zaplatit, prohlásil Vinícius Júnior

Vinícius Júnior z Realu Madrid se ostře vymezil vůči fanouškům, kteří byli usvědčeni z rasismu. Podle brazilského útočníka či křídelníka by tito lidé měli dostat doživotní zákaz navštěvovat stadiony.

Realu Madrid budou kvůli koronaviru chybět čtyři hráči

V Realu Madrid se kvůli pozitivnímu testu na koronavirus musejí v nejbližší době obejít bez kvarteta hráčů. Podle klubového webu se nakazili brankář Thibaut Courtois, záložníci Eduardo Camavinga a Federico Valverde a křídelník Vinícius Júnior.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele