Necid po odchodu z Bursasporu podepsal dvouletou smlouvu s Haagem

Tomáš Necid po pondělním ukončení angažmá v Bursasporu zamířil do nizozemského klubu ADO Den Haag, kde podepsal dvouletou smlouvu. Na twitteru o tom informoval agent devětadvacetiletého útočníka Jiří Müller, dohodu následně potvrdilo i vedení klubu.

Necid končí v Bursasporu, má jít do Haagu

Tomáš Necid už nebude hrát za Bursaspor. V tureckém celku se dnes český útočník dohodl na ukončení smlouvy a hledá si nové angažmá. Na twitteru o tom informoval jeho agent Jiří Müller.

Portugalec Danny předčasně skončil ve Slavii

Portugalec Danny se dohodl se Slavií Praha na předčasném ukončení smlouvy. Po konci hostování už nebudou v Edenu působit ani ukrajinský obránce Eduard Sobol s útočníkem Tomášem Necidem a do letní přípravy se na jejím startu nezapojil ani turkmenský záložník Ruslan Mingazov.

Necida mrzela neodpískaná penalta, Slavia podle něj nezklamala

Útočník Tomáš Necid nechápal, že italský rozhodčí Davide Massa deset minut před koncem čtvrtečního závěrečného zápasu základní skupiny Evropské ligy proti Astaně neodpískal po zákroku loktem na jeho osobu penaltu. Fotbalisté Slavie i kvůli tomu prohráli 0:1 a do jarní vyřazovací fáze nepostoupili. Podle Necida ale v pohárech rozhodně nezklamali a mohou na sebe být pyšní.

Necid přišel později, přesto je nejlepším střelcem Slavie

Přestože Tomáš Necid se vrátil do Slavie až na začátku září v průběhu podzimní části sezony, je s šesti soutěžními góly aktuálně nejlepším střelcem týmu. Současnou formu potvrdil osmadvacetiletý útočník i ve čtvrtečním třetím utkání základní skupiny Evropské ligy ve Villarrealu, kde úvodní brankou v osmnácté minutě přispěl k remíze 2:2.

Necid doufá, že góly bude s fanoušky moci slavit častěji

Když v zápase s Brnem svým druhým gólem rozhodl o výhře fotbalistů Slavie 2:0, mohl si útočník Tomáš Necid naplno užívat před zaplněnou severní tribunou pocit, kvůli kterému se ze zahraničí vracel do svého mateřského celku. Věří, že podobných oslav branek si bude moci s fanoušky červenobílých užívat častěji.

Necid už v Astaně skóroval a věří, že stadion bude sedět i týmu

Útočník Tomáš Necid si jako jediný ze slávistických hráčů už zahrál v Astaně, kde červenobílí ve čtvrtek v druhém utkání skupiny Evropské ligy nastoupí proti mistrovi tamní soutěže. Osmadvacetiletý hráč nejprve před čtyřmi lety v dresu PAOK Soluň zvítězil v kazašské metropoli 2:0 nad Karagandou a o rok později opět jako střídající na stejném stadionu pro 30 tisíc diváků jedním gólem přispěl k výhře české reprezentace 4:2 nad domácím výběrem.

Necid byl rád, že rychle ukončil čeká ní na gól ve Slavii

Tomáši Necidovi stačily dva zápasy, aby se po svém návratu do Slavie zapsal mezi střelce. Jediným gólem zařídil vítězný vstup do Evropské ligy proti Maccabi Tel Aviv. A věří, že mu to pomůže se uvolnit a sbírat další góly. Třeba už v nedělním derby se Spartou.

Necid chce ve Slavii ukázat, že nezapomněl dávat góly

S radostí i odhodláním přijal útočník Tomáš Necid možnost hostovat ve Slavii z tureckého Bursasporu. Osmadvacetiletý kanonýr chce ve svém mateřském klubu ukázat, že nezapomněl střílet góly, pomoci k obhajobě titulu a vybojovat si návrat do české reprezentace.

Útok Slavie posílil odchovanec Necid

Pražskou Slavii posílil útočník Tomáš Necid. Odchovanec úřadujícího českého šampiona a člen širšího kádru reprezentace bude v Edenu rok hostovat z tureckého Bursasporu, součástí dohody je i následná opce na přestup.

Legia Varšava získala Necida na hostování do konce června

Tomáš Necid bude do konce června hostovat v Legii Varšava, úřadující mistr Polska ho získal z tureckého Bursasporu. Na twitteru to dnes potvrdil agent sedmadvacetiletého reprezentačního útočníka Jiří Müller.

Necid se cítí dobře i díky přípravě s trenérem thajského boxu

Tomáš Necid se cítí na startu sezony fyzicky dobře i díky neobvyklému tréninku, který v létě absolvoval. Útočník tureckého Bursasporu se před startem nového ročníku v Praze dva týdny připravoval s trenérem thajského boxu Martinem Míčou a věří, že spolupráce bude pokračovat. Rád by totiž ještě víc zesílil.

Nemáme se za co stydět, řekl Necid po vyřazení na ME

Ačkoli čeští fotbalisté prožívají velké zklamání po prohře 0:2 s Tureckem a vyřazení v základní skupině mistrovství Evropy, podle útočníka Tomáše Necida se nemají za co stydět. Na hřišti nechali všechno, ovšem soupeři byli lepší, nebo měli více štěstí.

O góly českých reprezentantů s Chorvatskem se "postaral" pokoj 156

O oba góly české reprezentace při páteční remíze 2:2 s Chorvatskem v druhém zápase na evropském šampionátu ve Francii se "postaral" pokoj číslo 156. Střelci českého celku útočníci Milan Škoda a Tomáš Necid totiž během srazů národního týmu bydlí spolu.

Necid věří, že dal z penalty postupový gól

Při penaltě si vůbec poprvé po příchodu na hřiště sáhl na míč, přesto útočník Tomáš Necid ani na chvíli nepochyboval o tom, že ji promění. Šestadvacetiletý český fotbalista vyrovnal proti Chorvatsku na 2:2 a věří, že jeho gól může výrazně přispět k postupu do osmifinále mistrovství Evropy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele